Mukava ja rankka viikonloppu takanapäin s010.gif

Olimme Vaalan Suvirannassa Paulan ja Poppiksen kanssa Pohjoisen Belgien pk-leirillä, jonne suuntasimme lauantai-aamulla anivarhain. Muutaman mutkan kautta löysimme perille ja ehdimme mukaan hakutreeneihin.

Ohjelmassa meillä oli lauantaina hakua ja sunnuntaina jälkeä. Hakuun Jade syttyi hienosti ja metsästi maalimiehiä innokkaana. Ehkä joskus myöhemmin palailemme sen lajin pariin, toistaiseksi keskitymme jälkeilyyn.

Jäljestä kirjoittelen myöhemmin tarkemman sepostukset - lyhyesti sanottuna jäljet menivät jees ja esineruutu päin mäntyä. Ruututreeniin kaivataan siis uutta potkua. Jälkitouhut kuitenkin niin hyvin, että todella hyvä fiilis treeneistä jäi ja paljon uuttakin opittiin.

Jade nautti leirillä treenaamisesta ja oli hyvässä vireessä juoksusta huolimatta. En tiedä voiko ruutu-venkoilua laittaa juoksun syyksi, mieli tietenkin tekisi e020.gif

Erittäin iloinen olin kuitenkin siitä miten reipas Jade leirillä oli...! Kaikki olivat Jadesta kivoja, niin koirat kuin ihmisetkin. Kämppiksenä meillä oli mukavat Anne-Mari ja Pippi-tervu, jonka kanssa Jii mahtui hyvin samaan pieneen huoneeseen yöksi ja vielä unikin maistui.

Jadesta leirillä parasta taisi kuitenkin olla Poppasen kanssa juoksentelu! Bestikset kävivät uimassa ja riehuivat Vaalan metsissä kuin kotonaan. Pulahtivatpa hyiseen veteen myös koirien emännät, suoraan rantasaunan löylyistä...!

SNB14915.jpg

SNB14905.jpg

SNB14931.jpg

SNB14910.jpg

SNB15000.jpg

SNB14885.jpg

Tällainen pikku pk-koiran alku bongattiin jälkimetsästä...

SNB15024.jpg

SNB15036.jpg

Hienosti osasi Kojo (Taiga Doo's Don Coyte) käyttää nenäänsä jäljellä ja keppin löytyi! Siitä se alkaa...!


Kiitos mukavasta leiristä Karolle ja tietysti kaikille mukana olleille, erityisesti Pamulle kyydistä ja höpöttelyseurasta!