Totella nimittäin e025.gif

Tänään lenkkeilimme meren jäällä, ja hiihtoloma kun on, niin vastaan tuli viisi koiraa vapaana ihmisineen. Jadekin oli tietysti vapaana, se kun ei välitä muista ihmisistä jäällä ollenkaan. Muutaman koirankin olemme jäällä kohdanneet, mutta tänään siellä oli koiramaista ruuhkaa...!

Jade katseli koiria välillä, mutta keskittyi riehumaan lelunsa kanssa. Edes meidän luokse juossut, räyhäävä mäyräkoira ei saanut Jadea innostumaan, vaan siirryimme muina miehinä vähän kauemmas äänekkäästä kamusta, joka on ennenkin päräyttänyt Jaden päälle.

Todella kiva juttu, että välillä ne korvat on päässäkin, eikä lelukopan pohjalla o060.gif

Samoin meidän ohi jäällä meni läheltä moottorikelkkoja, niitä Jade ei tuntunut edes huomaavan.

Eilen taas treenailimme toko-juttuja omalla parkkiksellamme, vieressä lapsia, jotka yrittävät kiinnittää Jaden ja minunkin huomion itseensä juoksemalla ja haukkumalla, ts. leikkien koiraa. Jadehan ei ole lapsiin tottunut, kun niitä ei lähipiirissä ole, ja haukkuvat lapset vasta kummallisia ovatkin... Silti tokoilut sujuivat vapaana vallan loistavasti.

Mikähän muuten on siinä, ettei lapsia kielletä ärsyttämästä koiria, tai tässä tapauksessa koiran omistajaa? Siinä oli äiti ja isikin välillä tuijottamassa tokoilujamme ja lapset räksyttivät lumikasassa... No eipä se sillä niin väliä, me saimme tehokasta siedätystreeniä ja häiriötä tokoiluumme, ja lapsetkin lopettivat koiraleikit, kun tajusivat, ettei Jadea voisi vähempää kiinnostaa...

Tokoilussa muuten jäävät sujuivat komeasti ja seuraamisessakin oli mukava meininki. Nyt sitä hyppyä treenaamaan kovasti ja hiotaan vielä kuvioita ennen koetta.

Illemmalla kävivät vierailulla meillä pikkusiskoni Susanna ja poikakaverinsa Pekka. Jade oli mielissään, kun sai repiä naruleluaan Pekan kanssa. Kiva sekin, että tyttö repii mielellään vähän vieraampienkin ihmisten kanssa lelujaan... On sillä sitä taistelutahtoa ihan mukavasti s025.gif

Sain myös aikaiseksi laittaa Picasaan Jaden ja Poppasen jääkuvia. Niitä on kyllä niin paljon, ettei ne mahda kiinnostaa muita kuin koirien omistajia k045.gif Eli käys Pamu kurkkimassa, siellä pitäisi olla ihan "uusiakin" kuvia.


ystvnpiv129.jpg

Tässä velmuilijat helmikuulta a075.gif