Ilmoitin Jaden nyt Kemin ryhmänäyttelyyn ja Rovaniemen KV:seen. Palaamme taas misseilyn pariin, kun se me osataan parhaiten e015.gif

Ilmot lähtee myös Oulun molempiin näyttelyihin ja erkkariin (jos me nyt saadaan kyytijutut järjestettyä!), sekä Ylivieskaan.

Toivottavasti ainakin osaan näyttelyistä saadaan meidän luottoesittäjä paikalle r025.gif

En tiedä mitä siitä tulee, kun minä räpellän kehässä Jaden kanssa, mutta saahan sitä kokeilla...

Tänään on nautittu taas helteistä ja auringonpaisteesta, 21 astetta näyttää mittari varjossa. Harmi, ettei meri ole sulanut, eikä neiti Jii pääse eroon talviturkistaan (siis kuvainnollisesti, oikeastihan se on mennyttä jo!).

Minä kävin shoppailemassa koirajuttuja, päivähän oli siihen ihan täydellinen... Mikäs sen kivempaa kuin istua autossa, joka on kuumempi kuin sauna... s025.gif Kiitos äidille kuskaamisesta!

Mukaan tarttui tällä kertaa 15kg säkki Nutron aktiivisen koiran ruokaa, jota Jade syö hyvällä ruokahalulla. Pari savustettua naudannilkkaa ja puruluuta, pakastettua kallkunanlihaa, broikunsiipiä, leluista vinkupallo ja narupallo, jota alan käyttää tokossa palkkana. Mukavastihan noihin sai taas rahaa palamaan. Mutta ruokaa ainakin riittää...! k055.gif

Kolmas pallo tarttui mukaan euromarketista... Ehdin jo unohtaa, että yhden päivän pallokiintiö oli jo täynnä. No eihän palloja voi koskaan olla liikaa, eihän...?!

 d015.gif

Kävin myös katsomassa mahdollista uutta kämppäämme. Kaksio, vanhassa 50-luvun kerrostalossa, jonka on suunnitellut Alvar Aalto. Tykkäsin kyllä hirveästi juuri asunnon fiiliksestä, ikkunansyvennyksineen ja vanhoine kaappeineen ja puulattioineen. Huonoja puolia on se, että talossa ei ole hissiä (kolmas kerros, aargh!) ja parveke on ranskalaistyylinen. Hyviä puolia sijainti, erinomaisella paikalla Oulujoen tuntumassa, loistavat kulkuyhteydet (bussilla 7 pääsee treeneihin Kuivasjärvelle) ja matkaa kouluun ja kaupunkiin tulee pari kilsaa.

Samoissa taloissa vapautuu toinenkin, aavistuksen verran isompi kaksio (57 neliötä), ja käyn ehkä sitäkin katsomassa, jos se on vielä vapaana ja sitten päätän kumman otan. Kiirehän tässä alkaa tulla, kun nykyiseen asuntooni on muuttamassa uusia asukas kesäkuun alussa.

Uudella paikalla on myös ihan loistavat maastot lenkkeilyyn, mm. jokivartta pitkin, kuntopolku, pyörätiet kaupunkiin, Tuiraan ja muualle. Ihan pihan vieressä on myös suuret urheilukentät, missä ainakin pesiskentällä tulemme treenailemaan tokoa Jiin kanssa varmasti!

Tuiran koirapuistoonkin on lyhyt matka. Jadehan on aina tykännyt puistoilusta, se tulee hyvin toimeen kaikenlaisten turrejen kanssa. Tai ainakin on tullut tähän asti e030.gif


Loppuun muutama kuva hemmotellusta neiti Jiistä.

014.jpg
 
Pallovalikoimaa...

019.jpg

022.jpg

025.jpg

"Mää tahdon ton! Äippä, anna!"
 
030.jpg

Onnistuu se näinkin... e025.gif

028-1.jpg

Nyt lähdetään testaamaan meidän uutta tokopalloa ulos, kun vielä aurinkokin paistaa!