Niin se vain on kohta kesäkin ohi... tai ainakin kesäloma! Ensi viikolla odottaa paluu arkeen harmaaseen, eli koulunpenkki kutsuu taas. Tosin hyvillä mielin tässä ollaan opiskelujen pariin palaamassa - johan sitä on tuota lomaa vietettykin k040.gif

Loma on kulunut mukavissa merkeissä - ja ihan huomaamaatta! Jaden kanssa päästiin muuttamaan uuteen asuntoomme kesän alussa, ja nyt kohtapuolin on muuttolaatikotkin purettu. Uusi asuntomme on ihan mukava, seudusta tykkään varsinkin ja lenkkeilymaastoista. Sen verran voinen paljastaa, että uusi kämppä on kuitenkin jo hakusessa... Rivitalo tai luhtitalo-asunto jostain tästä läheltä.

Jaden kesään on kuulunut treenailun lisäksi mahtavanmukavat mökkireissut, jotka koostuvat neidin kohdalla palloleikeistä, jälkihommista ja tietysti uimisesta, sekä oman pihapiirin tarkkailusta. Jade on niin riemuissaan aina mökille tullessamme, että sen pitää juosta pari kunniakierrosta talon ympäri ennen kuin voi hakea pallon jostain pensaan katveesta.

Emäntäkin on jostain kumman syystä tahtonut mökille aina mahdollisuuden tullen. Taitaa olla kaksi vesipetoa tässä huushollissa e025.gif

Näyttelypuolella on kunnostauduttu ja haettu se vika SERT, kaupanpäällisenä toinen Cacibikin. Useampi reissu tuli kuitenkin kesän aikana tehtyä, mukavia kaikki omalla tavallaan (paitsi se Kemin näyttely olisi voinut jäädä väliin a080.gif ).

Syksymmällä meillä olisi muutama tokokoe edessä ja se BH:kin... Messarissakin saatamme pyörähtää katsomassa meininkiä joulukuussa. Pitäähän sitä jossakin isommassakin näyttelyssä käydä erkkarin lisäksi.

Mutta toivottavasti edessä on pitkä, kuuma syksy. Paljon aurinkoa ja uintikelejä meille, kiitos, jatkossakin!


SNB17281.jpg

SNB17282.jpg

SNB17285.jpg

SNB17287.jpg

SNB17277.jpg

SNB17232.jpg

SNB17242.jpg

SNB17235.jpg

SNB17230.jpg

SNB17252.jpg

Aurinkoista elokuuta kaikille e035.gif Tsemppiä töihin ja koulunpenkille!