Eilen tapahtui kummia. Satu, koirakuvahaasteen emo, katosi blogimaailmasta ja vei koirakuvahaasteen mennessään. Sadusta ei ole kuulunut viikkokausiin mitään uutta sen jälkeen kuin joku välikäsi kävi ilmoittelemassa koirakuviin Sadun nettiongelmista  -jotka sittemmin muuttuivat terveydellisiksi ongelmiksi. Tämäkin tapahtui jo kuukausi sitten ja haaste on sen jälkeen pyörinyt meidän modejen voimalla, eli minun ja Paulan.

Tietenkin olemme ihmetelleet Sadun katoamista kuvioista, mutta odotelleet hänen paluutaan tai jonkinlaista vastausta viesteihimme. Eilen kuitenkin kävi selväksi, ettei Satu ole palaamassa Vuodatuksen pariin ihan kohta. Hän oli poistanut koirakuvahaasteen ja leimasinvaihto-bloginsa kaikki postaukset! Ja vielä vaihtanut salasanan koirakuviin, ettei asiaa pääse sen kummemmin tarkistamaan. Oman henkilökohtaisen bloginsa Satu on piilottanut salasanan taakse.

Todella ikävä tapaus meille kaikille koirakuvahaasteeseen osallistuneille! Puhumattakaan leimakuva-vaihdosta, johon ihmiset ovat sitoutuneet ihan eri tavalla ja jäävät kaikki ilman leimakuviaan a050.gif

Sen enempää Sadun motiiveja ja tapahtumia tämän "katoamisen" taustalla en ala pohtia tai vatvoa. Toivoisin, että Satu itse voisi valoittaa asioita meille, mutta tuskin niin tulee tapahtumaan.

Se tässä eniten harmittaa, että melkein vuoden kestäneen koirakuvahaasteen kaikki aikaisemmat postaukset ovat nyt poissa. Meitä alusta asti mukana olleita on muutama, joiden blogista kaikki haasteet löytyvät, mutta samaa asiaahan se ei tietenkään aja.

Koirakuvahaaste jatkaa toisessa blogissa ensi tiistaina sovitusti. Kaikki vanhat ja uudet, tervetuloa mukaan! Samassa hengessä jatketaan, omalla tyylillämme!


Sadulle kaikista huolimatta hyvää jatkoa ja parempaa vointia!