Jaden viime viikolla alkaneet vatsaongelmat ovat jatkuneet taas muutaman päivän tauon jälkeen. Maha on löysällä, vaikka ruokavaliossa ei ole tapahtunut mitään kummempia muutoksia a050.gif

Eilen kävin Mustissa ja Mirrissä hakemassa Nutra Gold Sensitive-ruokasäkin. Katsotaan mitä nappulanvaihto tekee, vaikka tuota Nutron aktiivisen koiran ruokaa Jii on syönyt yli puoli vuotta hyvällä ruokahalulla ja ongelmitta.

Harmittaa kovasti, eihän tuo jatkuva pihalla ravaaminen ole koirastakaan kivaa. Ja huomenna sen pitäisi taas kestää vähän pidempi koulupäivä itsekseen... k050.gif

Viime torstaina pidetty paastopäivä auttoi asiaa ja viikonloppu sujahti normaaleissa merkeissä, mutta taas tänään on pikkukoiran vatsa sekaisin.

Epäilin viime viikolla jo, että olisiko kyseessä sittenkin joku liikkeellä oleva tarttuva tauti. Dina "sai" saman taudin nimittäin viikonloppuna, eikä taatusti ollut syönyt mitään kummallista.

Pitänee taas paastota. Siitä ei kyllä aina-nälkäinen tytsi tykkää, eikä emokaan, joka helposti heltyy jotain ruokaa kuitenkin antamaan.