Tänään kävin irtisanomassa nykyisen asuntoni. Muutamme "takaisin korpeen", Kuivasjärvelle päin, puolen vuoden city- ja kerrostalo-elämän jälkeen.

Löysin meille kivan luhtitalokaksion, lähellä paljon metsää, järvi, kaupat, kirjasto, koirapuisto, KAS:sin halli ja bussi kulkee talomme vierestä. Kokoa kämpällä on vähemmän kuin tässä, mutta pohjaratkaisu on toimiva ja moderni - ja asunnosta löytyy oma sauna!!! Vuokrakin on edullisempi ja nettiyhteys tulee talon puolesta.

Muutto meillä on edessä jo tammikuun puolessa välissä.

Jouluviikon vietämme rauhallista joulunaikaa, mutta sen jälkeen alkaakin jo armoton muuttoruljanssi: pakkaamista, pakkaamista...

Uusi asunto tuntuu "omalta". Jadekin varmasti viihtyy paremmin siellä. En malttaisi odottaa millään, että päästään sitten kotiutumaan uuteen kämppään ja paikkaan.


Jaden kanssa emme ole tehneet mitään erikoista; lenkkeilleet, leikkineet ja vähän tokojuttuja ottaneet ulkosalla. Juoksut tietenkin rajoittavat puuhailuja, eikä Jade niin energinen edes ole kuin tavallista, vaan tyytyy mukisematta vähän iisimpäänkin oleskeluun. Tällä viikolla Jii joutuukin olemaan vähän vähemmällä huomiolla, kun joka koulupäivän päätteeksi on vielä muita asioita hoidettavana kaupungilla ja mummillakin täytyy ehtiä käymään. Onneksi lauantaina jo päästään mökille ja Jadekin saa nauttia kunnon maalaiselämästä vapaana juoksennellen ja isoa pihaa vahtien.

Jii olisi päässyt tällä viikolla nätoon pitkästä aikaa, mutta juoksujen takia se tietysti jää neidiltä väliin. Sen sijaan viemme Jiin "pikkusysterin" Tillin harjoittelemaan kehäkäyttäytymistä.
Tällaisia kuulumisia tällä kertaa... u70.gif

DSC_0156.jpg

Haamukoira lähettää terveisiä kamuilleen! Toivottavasti joululomalla nähdään!