Nyt on palattu joululomalta Loppiaisen myötä takaisin ihmisten ilmoille. Seuraavat päivät kuluu pakatessa ja muita muutto-asioita hoidellessa. Ensi viikolla aloitamme Uuden Vuoden virallisesti Uudessa Kodissa!

Kaikki Uudet asiat eivät ole niin kivoja... Vuodatus on muuttunut eli uudistunut, enkä enää tiedä miten lisätä kuvia Photobucketista tänne. Ihmeen sekavan oloinen tämä uusi versio... Plääh.

No kaipa tähän tottuu...

Viime päivinä ollaan saatu nauttia kunnon pakkasista näin tammikuun alkuun. 25 asteenkin pakkasissa ollaan tarvottu metsissä ja joen jäällä, lämmitelty sormet kohmeessa pihasaunaa ja ihasteltu tähtitaivasta. Nytkin ollaan 15 asteen tuntumissa, eikä se enää tunnu miltään...!

Näyttää siltä, että Kajaanissa KV-näyttelyssä saadaan taas värjötellä pakkasessa kuten viime vuonnakin. Kyllähän se tunnelma siellä hallissa lämpeni loppua kohti, mutta kylmää kyytiä oli muuten se reissu! Ehkä pidämme perinteistä kiinni tänäkin vuonna, niin sään puolesta kuin menestyksenkin. Eli kaksoisvoitto Poppaselle ja Jadelle...!

Tuomarihan tuolla on vaihtunut ja sen takia suurin osa Taiga Doo's-koirista jää pois näyttelystä. Me mennään kuitenkin Jaden kanssa katsomaan kuinka kylmä Kajaanin pallohallissa on ja mitä Kirsti pikkubelgeistä tykkää.

 

Nyt tätä ensimmäistä kirjoitusta Vuodatuksen uudella versiolla värkkäillessäni mietin taas sitä Bloggeria vaihtoehtona. Tämä uusi Vuodatus on kuin kopio Bloggerista, ihan yhtä hankala käyttää... Blogger vain toimii paremmin.

Mukavaa Loppiaista kaikille jokatapauksessa!