Jadella oli tänään vähän tylsä päivä, kun en ole oikein ehtinyt käydä kotona kuin kääntymässä. Hyvin se tyttö oli täällä ollut itsekseen, Kongi seuranaan ja puruluuarmeijan ympäröimänä. Nykyään entistä vähemmän tarvii pelätä, että onko talo pystyssä, kun tulee kotiin. Sekin on edistystä ;)

Ehdittiin tehdä yksi pidempi remmilenkki metsässä ja Jade haisteli lumoutuneena viestejä hangesta - se ei kuullut mitään, kuono hangessa vain kiiruhti eteenpäin, kuitenkaan vetämättä. Malttoi se kuitenkin taas raahata muutamaa puuta mukanaan. Niin, Jadellehan ei mitkään risut riitä eikä kepit kiinnosta, vaan se kantaa suussaan kaatuneita koivuja tai parimetrisiä paksuja oksia. Varmaan jotain belgimäistä pullistelua :)

Kovasti ollaan harjoiteltu eteen- ja sivulletuloa. Jade oppii niin nopeasti. Kovin monta toistoa se ei haluaisi ja kiinnostus herpaantuu helposti, siinä on haastetta minulle, mutta toisaalta makkaralla houkuteltuna Jade varmaan seisoisi päälläänkin. Sillä on pohjaton ruokahalu.

Huomenna meillä onkin sitten tiedossa puuhapäivä :) Lähdetään puolelta päivin koirapuistoilemaan ja sieltä sitten porukoille Itä-Patelaan metsäreittiä pitkin, mennään moikkaan Dinaa. Toivottavasti  puistossa on joku kiva kamu taas. Rajakylästä kun ei koskaan tiedä. Ja meillehän oli luvattu auringonpaistetta ja 10 astetta lämmintä, täydellistä! Kamera mukaan, ajattelin napata Jadesta ja Dinasta yhteiskuvia, jos saan ne niin lähelle toisiaan ;)