Pääsemme takaisin makuuhuoneeseen tänään, kun kahden viikon putkiremppa on ohi ja sain vihdoin siivottua makkarin asuttavaan kuntoon. Lisää tilaa! Kaksi viikkoa yksiö-elämää olikin ihan tarpeeksi meille. Yksiö on liian pieni meille kahdelle :)

Käytiin aamulla Intiön koirapuistossa ja Jade leikki suursnautseri-poika Pellen kanssa. Dina yritti komennella isompiaan. Jostain syystä se ei tykkää isoista mustista koirista... Hmm, miksiköhän.
Mukavaa oli. Pelle oli kiltti kaveri ja yritti kovasti pysyä Jaden mukana. Mitään rähinöitä ei tullut, vaikka Jade kävikin ensitöikseen nappaamassa kookkaampaa kaveriaan kuonosta. Onneksi Pelle oli huumorimiehiä ja omistajan mukaan tykkää komentelevista naisista.

Nyt on sitten siivottu koko kämppä. Innostuin teippaamaan tekstiiliharjalla kaikki huonekalut ja matot, se oli niin palkitsevaa kun sitä mustaa karvaa oli kilotolkulla kaikkialla. Jade taitaa alkaa karvanvaihtoon. Juuri sopivasti ennen Oulun näyttelyä. Kun tulisi vielä se eka juoksukin. Meidän tuurilla ne molemmat osuu juuri näyttelyn aikaan... ;)

Syön tässä suklaata, jonka sain naapurilta pelastettuani naapurin karanneet koirat ja kohta lähdetään kävelemään Itä-patelaan päin. Ruoka-aika.