Jadella on todennäköisesti juoksu tulossa paikkoin, kaikki merkit ovat ilmassa. Lenkillä pitää merkkailla kolmen metrin välein ja kaikki koirakamut olisi pakko päästä haistelemaan. Sisällä on rauhaton ja pari kertaa on ihan selkeästi yrittänyt könyttää minun jalkaani..! Dinahan pikkutyttönä astui kaikki isommat lelunsa ja ihmisten jalat ja kädet, jos kerkesi, mutta Jadea ei ole koskaan kiinnostunut könytä minkään selkään. Siis ennen tätä. Selvästi hormonit myllertää.

Olimme tänään Itä-Patelassa ja lenkit meni tuota iltalenkkiä lukuunottamatta hyvin. Illalla Jadella menee monesti vähän ylikierroksille, jos vastaan sattuu useampi koirakko. Huomenna meille tulee yövieraita. Jaden idoli isosisko Dina saapuu viihdyttämään meitä olemuksellaan, samoin nuo ihmissisarukset, joista Jade kovasti pitää. Mahtaa olla melkoista hulinaa taas :)

Torstaina mennään merenjäälle. Perjantaina Jade saa vieraakseen Poppasen, jonka kanssa on varmasti taas kovat matsit. Siinäpä nuita suunnitelmia loppuviikolle. Sitten hiihtoloma onkin jo ohi... Mälsää! ;)

Katselin Taiga Doos'in sivuilta (www.taigadoos.tk), että sinne on syksyllä tulossa pentuja. Itselläni on ainainen pentukuume, mutta onneksi Jade välillä työntää ne ajatukset rajusti syrjään omalla riekunnallaan. Joten ehkä meille tulee pentu sitten, kun Jade on jotain 3-vuotias. Vähintään.