Tällä viikolla pitäisi ilmottautua Oulun koiranäyttelyyn... Jaden ensiesiintyminen on siis väistämättä edessä ;)

Täytyy myöntää, että en ole mitenkään kamalan innostunut ollut koiranäyttelyistä aikaisemmin. Dinan kanssa niiitä ei koskaan ole edes harkittu, vaikka menestystä olisi voinut tullakin. Mutta kun alkoi kiinnostaa tämä jalostustyö ja sitten Jade tuli sijoitukseen minulle, niin näyttelytkin tulevat kuvioihin sitä kautta.

Oulun näyttely toukokuussa on siis meille molemmille ensimmäinen. Minä olen toki kehän reunalla ollut aikaisemminkin, enkä varmaan nytkään esitä Jadea... saa nähdä... Jännittää. Periaatteessahan se on ihan sama miten Jade pärjää. Mulle kyseessä ei ole henki ja elämä. Jos ei tuomarit tykkää niin sitten ei. Tärkeämpää on, että saan koulittua tuosta otuksesta vielä kunnon koirakansalaisen ;) Eihän se mikään hulttio ole, mutta tekemistä on vielä paljon.

Oulun näyttelyä seuraa tänä kesänä muutama muu, mikäli ne ei nyt naura meitä pihalle sieltä kehästä. Muhokselle mennään takuuvarmasti, nuo muut ovat sitten sellaisia, että mennään jos on rahaa, aikaa ja kiinnostusta (ja mahdollisesti kimppakyyti!).

Jos tuo jalostus alkaa kiinnostaa enemmän, niin silloin tärkeää on koiran luonne, terveys ja rodunomainen ulkonäkö (+rodusta riippuen käyttötulokset).

Niin joo ja sertiähän me lähdetään hakemaan Oulun näyttelystä :)

418344.jpg
Selkeästi voittaja-ainesta :)