No niin, nyt on virallisesti kevät (todennäköisesti tulee vielä takatalvi, kun tällaisia julistan). Näin nurmikkoa! Ja asfaltti paistaa kaikkialla, olipa ihanan kevyt pyöräillä. Mustassa takissa tulee kuuma, kun aurinko porottaa selkään ja linnut laulaa. Jadekin käveli lenkillä kuin pieni enkeli ;)

Tein eilen illalla vähän muutoksia tähän blogiin. Vaihdoin taustan belgimäisen hempeäksi (Kiitos Piristysruiskeelle taustasta) ja muutin Jaden bioa vähän järkevämmäksi. Muutoksia tulee luultavasti lisää ja taustakin saattaa vielä vaihtua, jos löytyy todella osuva sellainen. Vaikka kyllä tuo baby blue-väri söpöilyineen sopii meille :)

Tänään lisään koiramaisen kirjalistan ja soittolistan (vähemmän koiramaisen, Jade kuuntelee aika paljon Elton Johnia tai nykyään Chris Daughtrya yksin ollessaan) ja jotain muuta pikkusäätöä teen, jotta saadaan blogista vähän omaperäisempi. Saa nähdä mitä tässä keksii.

Ollaan me ehditty jo tälle päivälle keväästä nauttiakin. Käytiin Jaden kanssa isossa metsässä, jonne ei ole uskaltautunut moneen kuukauteen, kun merenpinta nousi niin korkealle. Kyllä Jade nautti maiseman vaihdoksesta. Kun päästin pennun irti, se juoksi mieletöntä vauhtia menemään ja ehti käydä meren rannallakin. Ei siinä auttanut paljon huhuilla perään... Yleensä Jade juoksee sen parikymmentä metriä ja pysähtyy odottelemaan ja katselemaan, että tuleeko se hituri siellä perässä. Nyt ei ollut sellaisesta tietoakaan! Ehti kieltämättä vähän tuskanhiki kirpoilla, kun Jade oli muutaman minuuutin näköpiiristä täysin kateissa - ja sitten se säikäytti minut juoksemalla yhtäkkiä takaa päin täysillä vierestä. Mistähän se oli sen kierroksen keksinyt... Aika hurja otus.

No sen katoamistempun jälkeen siirryttiin takaisin remmiin ja käytiin vilkaisemassa miltä merellä näyttää. Paljon siellä oli jo sulaa, rannassakin, vaikka oli siellä kyllä pilkkijöitäkin ennätysmäärä. Todennäköisesti jos nämä kelit jatkuvat, me menemme seuraavan kerran merelle uimaan ;) Toivottavasti pian!

Otettiin vähän seuraamista ja täyskäännöksiä ym. Jade hoksaa kyllä tosi nopeasti mitä siltä haluan. Eri asia on mitä minä sille opetan ;)

Tässä muutama vauhdikas kuva metsälenkiltä

449726.jpg
Vauhti korvaa tyylin!

449730.jpg