Dina oli meillä yökylässä. Tämä meidän hormonien riepottelema teini ei olisi millään jättänyt Dinaa rauhaan, vaan seurasi koko ajan pää toisen niskassa ja yritti mahdollisuuksien mukaan selkäänkin nousta... Dina oli yllättävän tyynenä, eikä hermostunut, vaikka olisi saanutkin. Jade kun pyrki blokkaamaan kaikki Dinan eteenpääsy-yrityksetkin..!

Lenkillä noiden kahden kanssa oli eilen mennä hermot (ja menikin!). Nyt kun Jade ei saa hypellä hangessa enää mielensä mukaan, vaan pitää kulkea nätisti sivulla, se on aloittanut uuden temppuilun: huutamisen. Jos Dina on mukana kävelyllä, Jade alkaa mölistä ja kiljua kuin heikkopäinen, kun ei pääse pomottelemaan pienempäänsä. Kun kävellään yksin, mölinää ja uikuttamista esiintyy 99% vähemmän. Ilman Dinaa meidän lenkit ovat olleet tosi hyviä. Harmi, että yhteislenkit ovat nyt tuskaa, täysin Jadesta johtuvista syistä. No, harjoitellaan.

Illemmalla tänään otan vähän seuraamista ja kontaktiharjoittelua Jaden kanssa. Eteentulossakin on hiomista, kun Jade tulee vähän liian vauhdilla paikalleen.

Mätsäreitä tiedossa pari kappaletta, nekin toukokuun puolella. Harjoittelun vuoksi :) Kai mun pitää opetella itsekin näyttämään Jade, kun ei Saara voi aina olla mukana. Oulun näyttelyssä Saara saa esittää Jaden, sinne kun tulee kaikki katsomaan.

Huomenna mulla alkaa 4 viikon työharjoittelu Pateniemen päiväkodissa. Kivaa muuten, mutta päivät on pitkät ja on paljon tehtäviä kotonakin... Jade jää pakostakin vähän vähemmälle huomiolle. Onneksi meillä on niin loistava tukiverkko täällä, kun porukat asuu kilometrin säteellä, että lenkittäjää löytyy. Ja viikonloppuisin sitten keksitään jotain kivaa Jadelle :) Ehkä me vihdoin päästään käymään Pohjoisen Belgien harjoituksia vakoilemassa, sekoittamassa vähän pakkaa siellä. Saa nyt nähdä milloin tuon ipanan juoksu oikein alkaa.

Uusia kuvia Jaden sivuille lisätty.

Onnittelut vielä meidän bloginkin kautta Hirmu-Hipalle näyttelymenestyksestä!