Huh huh mikä päivä. Tänään ainakin riitti actionia. Aamusta tehtiin hyvä lenkki ja nautittiin auringonpaisteesta ja lämmöstä. Lenkin jälkeen treenattiin seuraamista ja eteen- ja sivulle tuloa, meni tosi hyvin taas ja Jadekin löytää jo oikean kohdan ilman ohjaamista. Hetki levättiin ja sitten lähdettiin Rajakylän koirapuistoon.

Rajakylän koirapuisto ei ole niitä parhaimpia. Itseasiassa se taitaa olla Oulun huonoin ja siivottomin puisto, mutta kyllä sielläkin joskus on kivaa seuraa. Tänään Jade leikki vanhemman beagle-pojan kanssa. Huomasi taas, että on se juoksu tulossa, kun beagle-herraltakin meni ihan konseptit sekaisin ja yritti (turhaan) kömpiä Jaden selkään monta kertaa. Jadella jo oli palaa pinna, mutta ei se rähinäksi mennyt. Beagle uskoi kyllä, kun Jade vähän irvisti. Muisti vaan oli lyhyt... :) Tunnin verran Jade ja beagle-herra kisailivat. Siinä ei paljon levähdetty välillä.

466229.jpg
Puistossa, uudet valjaat päällä.

Beaglepojan jälkeen puistoon saapui kaksi sekarotuista nuorta narttua (omistajan mukaan koirissa olisi ollut belggaria, mutta minusta ne näyttivät enemmän joltain noutajamixeiltä, ihan suloisia otuksia) , jotka olisivat kanssa leikkineet mielellään Jaden kanssa - Jade vain alkoi jo olla aika poikki, joten jatkettiin matkaa.

Kaksi tuntia oltiin sillä reissulla, ennen kuin päästiin porukoille ja Dinan luokse. Jadehan taas unohti heti olevansa uuvuksissa, kun näki Dinan, kuten aina ;)

Sain minä niitä kuviakin, Dinasta ja Jadesta.

466234.jpg
Jade taistelee harjan kanssa.

466255.jpg
Dina nuuskuttelee ja alkaa piehtaroida hangessa...

466256.jpg
...Jotain, mitä Jade ei käsitä alkuunkaan :)

466258.jpg
Sitten tuijotetaan namia...

466260.jpg
Vielä tarkkaavaisempana.

466266.jpg
Ja lopuksi Dina antautuu :)

466252.jpg
Tämän lähemmäs Dinaa Jade ei pääse nukkumaan.

Nyt Jade nukkuukin taju kankaalla. Pitää tuossa vielä herätellä se iltalenkille ja sitten painutaan pehkuihin. Jostain syystä muakin väsyttää jo.

Mitähän sitä huomiselle keksitään? :)

PS. Uusia kuvia myös galleria kolmosessa ja Dinan sivuilla.