Jade on ollut pitkiä päiviä itsekseen tällä viikolla. Onneksi iskä on ollut vapaapäivillä ja jaksanut käyttää Jadea lenkillä puolilta päivin - ovat tehneet pitempiä lenkkejä merenjäällä. Minä en sinne enää uskaltaudu!

Ollaan otettu iltaisin harjoituksia, sitä samaa kuin aikaisemminkin. Jade oppi heti pikkuvirheestään eroon, ei tarvittu montaa toistoa. Mietin että pitäisikö lisätä jotain uutta meidän harjoituksiin, mutta taidetaan vielä hioa näitä oppeja niin, että varmasti sujuvat.

472520.jpg

Sunnuntaina päästään Paulan kyydillä katsomaan Pohjoisen Belgien treenejä. Jade varmaan sekoaa kuin näkee niin monta uutta kaveria... Saa nähdä mitä siitä tulee. Varmastikin kaikille ne ihan ensimmäiset oikeat treenit ovat jännät ja vähän sekavat. Eli en ota sunnuntaille muuta tavoitteita kuin sen, että katsotaan vähän millaista se meno siellä on ja miten Jade osaa olla.

Paulalta saatiin myös vinkkiä näto-treeneistä, jota mennään kokeilemaan pääsiäisen jälkeen. Eli sellaisia suunnitelmia Jadea varten. Itsekseen jatketaan treenaamista edelleen joka päivä.