Tehtiin tänään vähän tavallista pitempi lenkki rantaviivaa pitkin kun oli aikaa ja aurinko paistoi. Ihana ilma ja mukava reissu, kun Jadekin oli niin nätisti, vaikka koko lenkin remmin päässä olikin eikä päässyt revittelemään.

Tuolla Paulan ja Hirmujen sivuilla oli nyt kuvia meidän yhteislenkeiltä. Tosi hauskoja otoksia. Joskaan meidän neiti ei nyt ihan edustavimmillaan kaikissa kuvissa ollut ;) Ihan hulluja ilmeitä oli. Tuolla voi käydä kurkkaamassa http://hirmut.vuodatus.net

Tänään hiottiin tuota seuraamista vielä. Jadella on tapana vähän kiirehtiä, eli siinä on tekemistä. Muuten menee hienosti. Kontakti on hyvä, niinkuin Jaden kanssa yleensäkin (harjoitellessa, ei välttämättä lenkillä).

Viikonloppu-suunnitelmia... Saara (Jaden kasvattaja,
http://www.geocities.com/taigadoos) aikoi pistäytyä, jos ehtii. Saadaan yksityisopetusta tottiksessa. Äidin kanssa käydään Haukiputaan Mustissa ja Mirrissä, haetaan ruokaa Jadelle ja Dinalle ym. herkkuja. Sussu tulee meille huomenna, ja tehdään sillekin oma blogi tänne Vuodatukseen. Linkitän sen sitten myöhemmin (kunhan opin linkittämään...huoh, toivotonta). Käydään varmaan Sussun kanssa tekemässä jälkeä metsään Jadelle, niin päästään koeajamaan meidän uusi jälkiliina (ainoa hyvä asia Koiratuote-tilauksessa!).

Ihanaa kun tulee viikonloppu..!