Tokoilu-raporttia... :)

Olimme tokoilemassa tänään ja harjoittelimme mm. kontaktia, seuraamista, paikallaanoloa ja  "noutoa". Jade pysyi rauhallisena koko ajan ja oli valpas ja kiinnostunut harjoittelemisesta. Seuraamistakin otettiin pitkät pätkät, Jaden kontakti pysyi, vaikka koirakamuja oli vieressä. Palkitsin naksuilla, pallolla, köysilelulla ja, Jaden tämän päivän lempparilla, kanapullilla. Kanapullien voimalla seuraaminenkin sujui upeasti!

Itsellänikin oli hauskaa ja Jade sen tietysti vaistosi, eikä stressannut turhia. Vähän piti alussa kuikuilla mitä Paula ja Hippa puuhaavaat, ja olihan Jamas-leonbergikin aika kiinnostava kaveri, mutta minkäänlaista hössötystä tai haukkumista ei Jade aloittanut. Kaikenkaikkiaan tosi hyvä treeni ja tyytyväinen emäntä.

Luoksepäästävyyttäkin testattiin, Paula ja Birgitta kävivät Jadea moikkaamassa ja vähän rapsuttelemassa. Paula katsoi myös Jaden hampaat. Sekin meni hyvin.

Saa nähdä päästäänkö belgitokooon sunnuntaina, kun on muuttopuuhia. Nätokin saattaa jäädä väliin. Katsotaan nyt miten käy. Jospa ne eivät jaksaisi koko viikonloppua muuttaa :)