Tänään meillä on treenattu ahkerasti toko-juttuja parin päivän löysäilyn jälkeen. Ollaan otettu niitä tavallisia: eteen- ja sivulletuloa, kontaktiharjoituksia, seuraamista pysähdyksineen ja täyskäännöksineen. Palkkana riehuttu lelujen kanssa tai käytetty lihapullaa ja makkaraa houkuttimena :) Sunnuntaina mennään tokoilemaan ihan oikeasti, saadaan kokeilla taas miten sujuu häiriöiden kanssa.

Pääsiäispäivittelyä... Lisäsin pari näyttelyä Jaden esiintymislistaan. Iisalmi sai jäädä, tutkailin rahatilannetta ja tulin siihen tulokseen, että Oulun jälkeen seuraava varma näyttely onkin sitten erkkari. Elokuussa olisi kuitenkin ehkä tiedossa Kuopion KV-näyttely, jolloin voidaan samalla reissulla käydä moikkaamassa Outia ja Cajun-saksanpaimenkoiraa.

Jade täyttää kohta vuosia! Siis sen ensimmäisen :) Pitäisi varata jo aika eläinlääkäriin rokotuksille. Viime reissu meni vähän penkin alle... Jade pelkäsi hirveästi ja Akuutin lääkäri oli vähän hermostuneen oloinen eikä osannut käsitellä Jadea oikein. Mietin, että auttaisikohan eläinlääkärin vaihto..? Ainakaan Jade ei ehtisi jo odotellessa hermostua, kun ei tunnistaisi paikkaa. Ja tässä kyseisessä paikassa eläinlääkäri olisi joka kerralla sama, mikä voisi olla myös rauhoittava tekijä Jadelle.

Pääsiäiseksi meillä ei ole muita suunnitelmia kuin sunnuntai-illan tokoilu ja ehkä koirapuistoilua. Otetaan vapaat rennosti ja vieraillaan kotiväen luona :) Ja nukutaan, toivon mukaan, pitkään..!

472522.jpg

Hyvää pääsiäistä kaikille!