Tänään oli sitten ilmottautuminen OKK:n alkeistokoon. Meille kävi taas niinkuin ennenkin, eli tunnin verran soittelin ja odotin, mutta en päässyt läpi ja niin jäi taas yksi alkeiskurssi ilman innokasta belgi-kakaraa.

Jadella on kyllä aika hyvin hallussa suurin osa noista alokasluokan liikkeistä, mutta vahvistusta kaipaa Jaden "ryhmätyötaidot" (myöskin ohjaajan). No onhan meillä tekemistä, kun lauantaina nätoillään ja sunnuntaina tokoillaan, ja pian on ensimmäiset mätsäritkin edessä.

Lauantaina on Jaden syntymäpäivät ja tuo hemmoteltu pentu saa jo toistamiseen lelupaketin lahjaksi. Tarkoituksena olisi myös kutsua Poppis-neiti omistajineen leikkitreffeille, aika ja paikka vielä mietintämyssyssä. Nyt kun minulla loppuu ensiviikolla tuo harjoittelukin (näyttö loppui muuten tänään, jee) niin meillä alkaa Jaden kanssa "linja-auto-treenit" ja kaupunkikävelyt. Harjoitellaan siis vähän kulkemista erilaisissa maisemissa.

Ensiviikolla on myös Jaden rokotukset, torstaina.

Sellaista pikku-päivittelyä tällä kertaa. Lataan kameran akut valmiiksi, niin saadaan sitten kuvia synttäri-tytöstä ja koirakamuista lähitulevaisuudessa ;)