Tänään meillä kävi kiva vieras, Jaden kasvattaja Saara. Oli tarkoitus, että Saara olisi tuonut Tatinkin (Taigadoo's Ablaze), mutta minä jotenkin kuvittelin, että se ei passaa nyt, kun Jadella on juoksuaika... Siis vaikka kyllähän minäkin sen verran tiedän, että ei se Jade olisi antanut selkään tulla, kun ei ole tärppipäivät, mutta minulla on sellainen käsitys, että kaikki urokset sekoaa, kun lähellä on juoksuinen narttu ;) Minulla kun ei ole uroksia.

No Tatin minä näen huomenna agi-kisoissa ja pari kuvaakin ajattelin napata  puolivelipojasta :) Toivotaan menestystä Saaralla ja Tatille!

Saara harjoitteli tänään Jaden esittämistä, näyttelykausi kun korkataan piakkoin. Minusta se näytti tosi hyvältä, Jaden tajuttua että hyppiminen ei ole toivottua. Otimme Jadesta myös pari virallisempaa seisomiskuvaa, niistä näytteet alhaalla.

On aina mukava tavata Saaraa, saa kysellä kaikki mahdolliset asiat ja saa suoraa palautetta Jadesta tai omista otteistani Jaden kanssa. Itse kun ei aina huomaa kaikkea ja joskus tulee katseltua Jadeakin vähän "ruusunpunaisten lasien läpi" ;)

Meillä oli kiva iltapäivä, kiitos seurasta ja vinkeistä Saaralle!

Tässä kuvasaldoa...
546814.jpg

546817.jpg

546819.jpg

546821.jpg
Lopuksi Saara sai tutustua Jaden lempileikkiin, käpyjen heittelyyn ;)