Elikkäs ensimmäinen näyttely on takanapäin :) Jade sai EH:n ja oli junnuluokassa kolmanneksi paras narttu. Ihan hienosti ensimmäiseksi näyttelyksi.

Saimme molemmat kokemusta ja varmuutta seuraavaa näyttelyä varten. Jade meni kehässä tosi hienosti alun haparoinnin jälkeen. Ylpeä emo juoksi kehän päädyssä ja huhuili, tuntien olevansa vähän outo. Mutta tällaista se ilmeisesti on koiranäyttelyssä.

Sysisalaman tytöt Diva ja Doni pärjäsivät hienosti, onnittelut omistajille!

Myös muut Taiga Doo's koirat pärjäsivät hyvin, Tatti oli kehässä loistava huolimatta siitä, että kehän laidalla Jaden juoksu vähän poikaa sekoittikin ;) Tuloksena
PU1,Sert,Rop. Onnea! Taiga Doo's oli myös ROP-kasvattaja!

Meillä näyttelyura jatkuu seuraavaksi erkkarissa (kunhan saan Jaden ilmoitettua sinne). Muutaman mätsärin käymme sitä ennen, jos vain suinkin sopivia löytyy, jotta opin itsekin esittämään Jaden. Saara ja Anna(?) kyllä esittivät Jaden hienosti, mutta haluan minäkin oppia :)

Muutaman kuvankin sain napattua yleisestä kaaoksesta huolimatta, ja ne vielä onnistuivatkin, mutta tietokone ei suostu yhteistyöhön tänään. Eli lisäilen kuvat, kun kerkeen.