Jälkitreenit Paula&Poppis-tiimin kanssa. Jade oli tänään vähän pihalla jälki-hommissa, ihmetteli vain, että mitä tässä pitäis tehdä, eikä oikein malttanut keskittyä. Olisikohan vaikuttanut asiaan, että otimme tällä kertaa esineruutua ekaksi ja Jadelle se oli ihan uusi homma; esineitä yritettiin jäljestää ja jälkeä katseltiin.

Esineruutu meni ihan mukavasti, vaikka Jade selvästi yritti etsiä makkaraa, eikä ollut ollenkaan innostunut löydettyään esineen. Pitääkin ensi kerralla tehdä esineen löytämisestä tosi palkitsevaa, nyt palkkasin liian hitaasti, eikä Jade välttämättä edes yhdistänyt palkkaa ja esinettä.

578473.jpg
Esineruutua

578474.jpg
Löytyi!

578480.jpg
Poppis hoiti ruudun kuin vanha tekijä. Kaikki kolme esinettä löytyi vauhdilla.

578481.jpg

Jäljellä Jade oli siis sitten aika hukassa ja ajoi jälkeä vain hetkittäin. Välillä tuntui, että Jade kokonaan unohti, että mitä tässä siis nyt tehdään. Liekö varhaista dementiaa ;)

578483.jpg
Siksakkia jäljellä
578485.jpg
Siis oliko täällä makkaraa?

Ensimmäinen jälki olikin hiukan vaativampi kuin mitä Jade on ajanut, mutta ei mikään mahdoton suoritus. Jäljellä oli makkaran lisäksi kaksi keppiä, joista Jade löysi ja osoitti ensimmäisen kepin hienosti. Muu menikin sitten vähän... No uutta yritystä vain ja itsekin pitää tehdä Jadelle jälkeä tuonne lähimetsään useammin.

578489.jpg
Poppasen jälki meni hienosti, kuudesta kepistä viisi löytyi ja Poppis oli upean keskittynyt ja innoissaan touhusta. Jälki ajettiin alun oikopolkua lukuunottamatta tarkasti :)

578493.jpg

578494.jpg
Lisää makkaraa hyvästä työstä!

Oli mukavat treenit, vaikka Jade omistajineen olivatkin "pihalla" molemmat tällä kertaa. Ensi kerralla skarpataan! Treenien paras osuus Jaden mielestä oli tämä...

578495.jpg
Heippa vaan!