Olimme sunnuntaina jäljestämässä Paulan ja Popan, sekä Karon, Pepin ja Piun kanssa jossain Yli-Kiimingin metsässä. Luonto näytti minusta todella kauniilta ja oivalliselta jälkimetsältä, mutta Paula onnistui löytämään pahimmat ryteiköt ja suot ojien ylityksineen Pepin jälkeä varten ;)

Saimme Jaden jälkitreenejä varten tosi hyviä vinkkejä ja jatkamme tällä uudella tyylillä harjoituksia. Kiitos Karolle. Esineruutuakin varten minulla on uusia ideoita, joilla Jade sen homman hoksaisi... Odottavat kokeilua! Tärkeintä ehkä nyt aluksi on, että harjoittelemme jälkeä ja ruutua erikseen. Jade nopeasti hoksaa sen ensimmäisen jutun, että mitäs tässä tehdään, mutta sitten heti perään jotain samantyylistä, mutta eri juttua... Menee pikkubelgin pää vähän sekaisin :)

Esineruutua Jade vielä kurkisteli auton ikkunasta miten muut sen tekivät, ja vapaaksi päästyään kyllä haravoi ruudun tarkasti ja vauhdikkaasti. Ne olivat vain ne esineet, jotka eivät oikein sytyttäneet...

Ennen jälkeä kävimme vähän kävelemässä ja koirat saivat riekkua irti. Ilmassa oli pientä jännitystä, kun joukkoon oli eksynyt yksi perheen ulkopuolinen musta. Jadehan ei sellaista huomannut, vaan tunsi heti kuuluvansa joukkoon ;)

Tällä kertaa kuvat ovat nimenomaan tuolta lenkiltä, jäljestämiseen keskityin tällä kertaa ilman kameraa, eikä edes hirveästi ahdistanut.


590749.jpg
Piu, Poppis ja Jade

590751.jpg
Kylkimyyryäminen oli suosittua.

590752.jpg
Alareunassa hihnassa Pepi, kakaroiden kirmatessa kauempana.

590753.jpg
Jade kulki lähinnä Poppiksen perässä, tyyliin "minäkin olen täällä" ;)

590754.jpg

590755.jpg

590757.jpg

590758.jpg

590759.jpg

Siinäpä belgimenoa sunnuntailta! Kiitokset kamuille seurasta!