Enää viikko Oulun näyttelyyn, jännää. Itse olen tässä hermoillut jo tämän viikon, kysellyt Saaralta milloin ne numerolaput oikein tulee ja milloin meidän pitää tulla paikalla ja mitä vielä...

Jade on ollut hyvällä tuulella, täysin tietämättömänä tulevasta. Kyllä se vähän ihmetteli, kun se numerolappu sitten vihdoin tuli ja pistin sen jääkaapin oveen - lappua piti käydä oikein haukkumassa, vaikka se on ihan tavallinen paikka kaikille lapuille ja laskuille, eikä niille ole koskaan sanottu yhtään mitään ;) Ilmeisesti Jade osaa lukea, eikä ole ollenkaan innoissaan tulevasta urastaan koiramissinä.

Enemmän Jadea kiinnostaa rämpiminen metsissä ja ryteiköissä. Meidän lähimetsät ovat edelleen jonkinlaista tulva-aluetta, kun tuo meri on tuossa vieressä, mutta kumppareilla ja hyvällä huumorilla siellä pärjää.

Jälkikuvia Jadesta ja Poppiksesta emäntineen löytyy täältä, Hirmuisesta blogista. Tosi mukavia kuvia mukavalta reissulta. Uusia jälkikuvia meidän blogiin voi odotella ensi viikolla, torstaina olisi tarkoitus suunnata taas jälkeilemään :)

     556006.jpg

Olemme treenailleet seuraamista ja paikallaoloa, sekä seisomista näyttelyä varten. Lenkkeilleet lähimetsien ja niittyjen lisäksi Hietasaaressa, jossa uusi tukikohtamme sijaitsee. Jade on juoksuista huolimatta oma energinen ja väsymätön itsensä. Kohtapuoliin on juoksut juostu ja päästään taas tokoilemaan kunnolla. Niin, ja nätoilemaan ;)

Tätä kauttakin vielä isot onnittelut Hippa-Hirmuiselle ja Paulalle uunituoreesta MVA-tittelistä!