Loppuisi jo nuo sateet! Tänään aurinko illasta jo pilkisteli, mutta harmaata on. Olemme Jaden kanssa treenailleet tokoa: seuraamista, kontaktia (etenkin lenkillä), paikalla oloa, noutoa. Lenkille olen ottanut mukaan jälkikepit, joilla ollaan leikitty. Tuossa parkkipaikalla olemme ottaneet myös näyttelytreeniä pienessä häiriössä, ja sekin on sujunut kivasti :)

Jaden juoksut ovat nyt ohi ja huomenna menemme pitkän tauon jälkeen koirapuistoilemaan. Tapaamme puistossa uusia kavereita, kerron siitä huomenna lisää. Kohteena on Rajakylän puisto. Se on ollut jo pitkään ennen Jaden juoksuja tosi huonossa kunnossa ja odotettavissa huomenna erittäin likainen (mutta toivon mukaan iloinen koira). Kunhan siellä ei olisi lasinsiruja tai muuta sellaista...

Viikonloppuna Jade varmaan pääsee myös leikkimään naapurin Shagan kanssa. Kunhan osuisi kamera matkaan silloin ;) Shaga on mahdottoman komea poika.

Tänään olimme Hietasaaressa ja lenkkeilimme Dinan ja äitini kanssa. Jade ja Dina leikkivät hurjasti, juoksentelivat kilpaa ja Dina ärisi ja pörisi mennessään, mutta leikkiä se vain oli. Dina kuitenkin sai tarpeekseen taas huomattavasti aikaisemmin kuin Jade ja siinä on aina sellainen pikku ongelma... Jade kun ei millään tajua, että kun Dina päättää lopettaa leikkimisen, niin se on loppu sitten :)

Viikonlopulle ajattelin myös tehdä Jadelle pari lyhyttä jälkeä metsään. Jos vain lopettaisi satamasta...! :)