Vauhtipäivän päätteeksi menimme tokoilemaan yliopiston parkkikselle. Jade oli todella rauhallinen ja tarkkaavainen, eikä välittänyt toisista koirakoista. Otimme kontaktiharjoituksia liikkeessä ja paikalla olossa, maahanmenoa, luoksetuloa ja paikalla oloa maassa ja istuen.

Todella hyvät treenit. Liekö sitten, että Jade oli niin väsynyt Oulunsalon visiitistä, että riekkumiseen ei ollut jäänyt mitään energiaa vai joko oppi on alkanut iskostua pikkupäähän..? Luultavasti vähän molempia. Jade kuitenkin tiesi heti alusta alkaen, että nyt tokoillaan, eikä olla tultu leikkimään toisten koirien kanssa.

Kontaktia Jade piti hyvin, välillä kuitenkin katseli mitä muut tekevät. Luoksetulo oli varma, samoin paikallaolo sujui mallikkaasti. Maassa paikalla olo oli Jadesta treenin parasta antia, sen verran väsynyt neiti oli ;) Palkkana oli makkaraa ja naksuja. Motskari jäi kiireessä kotiin, mutta palkkasin sitten käpy-leikillä välillä mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

Ensi kerralla treenaamme ainakin sivulletuloa (jonka Jade osaa, mutta ei nyt löytänyt oikeaa paikkaa) ja liinassa paikalla oloa.