Valitettavasti ei ollut kamera mukana, kun treffasimme tänään ensimmäisen kerran Leenan ja pyreneittenmastiffi Saran. Sara oli nimittäin melkoisen vaikuttavan näköinen - ja kokoinen! Jade näytti ihan pikkukirpulta juostessaan Saraa ympäri.

Sara oli tosi mukava ja lempeä tyttö, joka ei vähästä hätkähtänyt, vaikka Jade aluksi yrittikin isotella. Tutustelun jälkeen tämä parivaljakko leikki iloisesti, Jaden bravuuria "ota mut kiinni". Kamut myös kaivoivat kuoppia hiekkaan ja vaihtoivat muutamat kuolaiset pusut. Todella hyvin tulivat tytöt juttuun ja emännilläkin oli mukavaa :) Aina kiva saada uusia koirakavereita, meille kummallekin!

Ensi kerralla otan kyllä kameran mukaan, Sara ja Jade olivat niin hauskan näköisiä yhdessä :)

Olen jo pitempään suunnitellut hankkivani Jadelle pallon, sellaisen lasten potkupallon, jolla voisi leikkiä kunnolla. Tänään kaupassa osui sitten sopiva pallo kohdalle ja pitihän se saada (kiitos äiti!). Jade olikin isosta ja komeasti pomppivasta pallosta TOSI innoissaan. Hurjaa takaa-ajoa ja pomputtelua kestikin useampi minuutti ennen kuin terävät kulmurit puhkaisivat pallon... Harmi. Seuraavaksi kokeillaan kovempaa tekoa olevaa palloa! Jade kyllä leikkii innoissaan sillä pallon raadollakin ja yrittää nakella sitä minulle... Ei vain lennä enää kovin hyvin.

    590761.jpg

    590764.jpg

Jade pääsi pesulle leikkitreffien jälkeen. Rajakylän puisto oli kyllä yllättävän hyvässä kunnossa, mutta nämä kuolakamut onnistuivat toisensa "pesemään". Kotimatkalla Jade olisi halunnut pulahtaa Kuikkuun uimaan, mutta sai odottaa kotiin asti ennen kuin pääsi vedelä tolskaamaan.

Ja nyt Jade muuten nukkuu sikeästi. Suunnitelmani onnistui ;)