Piti keksiä tälle päivälle Jadelle jotain actionia, se oli koko pitkän aamupäivän ihan yksin kotona. Vaihtoehtoina oli se tavallinen eli vien Jaden uimaan tai sitten koirapuistoon. Puistossa ei ollakaan käyty pariin viikkoon ja nyt kun ei ollut mikään pahempi hellekään, niin puistoon päädyttiin.

Suuntasimme siis Rajakylän puistoon.

640241.jpg

Eipä siellä taaskaan ollut ketään muita kuin me kaksi, innokasta. Onneksi minulla oli mukana eräs luottoystävä, Jadelle niin rakas...

640231.jpg
PALLO :)

Nakkelin palloa Jadelle jonkin aikaa ja Jade mielellään juoksentelee yksinkin, vaikka onhan se huomattavasti kivempaa kun joku ajattaa takaa...

640246.jpg
"Tuu sää, leikitäänkö?"

Kotiin kuljettiin Kuikun rantaa myöten, sääskien saattamana.
640252.jpg

640255.jpg

Jadea en viitsinyt pistää poseeraamaan, kun sääsket sitä härnäsivät ja minuakin.

640256.jpg

Loppuviikolle onkin sitten luvassa kaikenlaista kivaa. Huomenna saamme aamupäivästä vieraita ja illemmalle menemme tokoilemaan. Perjantai-illaksi on suunniteltu jälkeä ja ajattelin nyt ottaa Jadellekin esineruutua. "Kuivaharjoitteluissa" olen huomannut, että minun on paras pitää suu kiinni Jaden lähdettyä ruutuun ja kiitellä ja kehua vasta sitten, kun esine on tuotu perille asti. Joka kerta kun kehun "liian aikaisin" esine tipahtaa Jaden suusta ja mielenkiinto lopahtaa siihen. Mutta kun maltan odottaa esineen tuomisen, homma sujuu tosi hyvin!

Jäljessä pitää nyt keskittyä meidän lentäviin lähtöihin, eli pitää liina alussa sen verran tiukalla, ettei Jade ryntää jäljelle (minä perässä). Tokossa harjoittelemme samaa mitä viimeksikin, pääpaino seuraamisessa ja otamme ehkä myös noutoa.

Tein muuten uuden sivun blogiin... "Faktat" nimellä.  Sieltä löytyy kaikkea tärkeää tietoa Jadesta ;)