Tänään kävimme sitten tutustumaan Lammasaareen ja toiveena olisi ollut löytää sieltä koirakamukin, mutta olimme aika aikaisin liikenteessä ja saimme koko saaren itsellemme.

631239.jpg
Jaden piti makoilla kauniisti voikukkien keskellä, mutta neiti pistelikin kukkaset suuhunsa.

631250.jpg

631246.jpg

631251.jpg
Tutkimusretkellä, joka päättyi molskahdukseen ;)

631242.jpg

631247.jpg

Lammassaari oli ihan hyvässä kunnossa. Muutama mäyräkoirankuori (siis niitä pahvisia) löytyi, mutta lasinsiruja ei näkynyt. Toiveena onkin, että nuoriso jättäisi tänäkin viikonloppuna pullot rikkomatta, vaikka koulut loppuivatkin...! Vähän hirvittää lähteä huomenna tuonne metsikkoon ja rantaan, se kun on suosittu paikka kakaroiden keskuudessa.

631252.jpg
Musta lakenois? Vai märkä groenendael...

Lammassaaresta lähdimme kävelemään Hietasaareen Pikisaaren kautta. Ihana ilma ja mukava kävelylenkki. Hietasaaressa kävimme uimassa ja emäntäkin sai heitettyä talviturkin tälle kesälle ennätysaikaisin: 2. kesäkuuta!

Tapasimme muuten tällaisen kaverin Patelassa ennen kuin hyppäsimme bussiin...
631240.jpg

Olisiko joku whippet-sekoitus. Yritin huudella "tänne", kun toinen ravasi autotiellä. Ylimääräisiä sydämentykytyksiä tällä kertaa minulle. Tiedän talon, mistä poika oli lähtenyt omille teilleen, eikä ole ensimmäinen kerta kun tämä vikkelä-kinttu on meitä vastaan hippaissut ilman omistajaa.