Nyt on sitten paperit pistetty Muhoksen ryhmikseen. Heinäkuun 21.pv lähdetään näyttäytymään siellä, päivä synttäreitteni jälkeen (voisikohan tuomari antaa Jadelle sertin niinkuin synttärilahjaksi mulle?). Muhoksen näyttelyssä esitän Jaden itse eikä kehän reunalta tule välttämättä apuja, joten näkee sitten kuinka meille käy ;) Olemme kyllä harjoitelleet ahkerasti!

Harjoituksista puheen ollen, eka mätsärikin on edessä 13.6. Jaden kanssahan olisi voinut pyörähtää mätsäreissä jo aikaisemminkin, mutta eipäs tullut mentyä. Aikaisemminhan minua ei nämä näyttelyhommat paljoakaan kiinnostaneet, vielä vähemmän sitten leikkimieliset mätsärit. No ei se taida olla vielä liian myöhäistä aloittaa tätä mätsäri-uraa. Ikäähän neitillä on nyt 1v1kk, eli ikä ei vielä pahemmin paina ;)

Muutama muukin mätsäri tulee varmasti tänä kesänä käytyä. Saadaan varmuutta kehäkäyttäytymiseen kummallekin. Todennäköisesti emäntä kaipaa harjoitusta enemmän kuin koira. Oulun näyttelyssähän Jade osasi olla todella hienosti.

Ennen Muhosta meillä on kuitenkin edessä erkkari Joensuussa. Samalla reissulla pistäydytään moikkaamassa Jaden veljeä Robia! Jännä nähdä millainen belgipoitsu siellä on :) Kuvista päätellen ainakin komea kaveri. Erkkari siis 30.6.

Näyttelyhäkkiin tutustumista jatketaan. Otan häkistä kuvan sitten, kun Jade siellä rauhassa löhöilee; se on meille tavoite ennen erkkaria! Nyt häkkiin voi käydä tutustumassa, kunhan minä en ole misään lähellä. Kerran ehdin jo vetää vetskarin kiinni, kun Jade häkkiin meni. Fiksuna tyttönä se siis välttää häkkiin menemistä minun läsnäollessani ;)  Häkissä on leluja ja namuja ja makkaraa saa aina kun häkissä käy. Niin ja häkkiä sanotaan kopaksi. Tuo häkki-sana kuulostaa jotenkin pahalta ;)


631248.jpg
Pahaa-aavistamatonta kepin mutustelua, näyttelypaineista ei tietoakaan ;)