Kävimme eilen tokoilemassakin. Viime aikoina Jaden tokoilut ovat edistyneet hurjasti, siihen olen todella tyytyväinen. Jade jaksaa keskittyä ja innostua, eikä ole häiriöistä moksiskaan (suurimman osan aikaa!). Olenkin nyt aloittanut toko-tuokion Jaden kanssa joka kerta kontakti-harjoituksilla ja motskarin revittelyllä. Tämä toimii meillä hyvin ja saan Jaden "syttymään" treenailuun paremmin kuin ennen.

Eilen treenailimme lähinnä seuraamista, ja siinä keskityimme oikean paikan pitämiseen ja suorassa kulkemiseen. Paulalta sain taas hyvää vinkkiä ja palautetta. Itse kun ei aina huomaa omia pikku kommervinkkejä ;) Jade seurasi mielestäni hyvin ja piti kontaktia ja pysyi oikealla kohdalla, joten hyvin onnistuttiin tässä.

Otimme myös paikallaoloa. Erittäin vahva liike meillä tässä vaiheessa, istuellaan pysyy ja on valppaana, makuulla edelleen ongelmia niiden takajalkojen kanssa. Yhtään pitempi paikallaolo ja Jade oikaisee jalat sivuille... Olen sitten ottanut makuulla lyhyempää pätkää ja keskittynyt oikean asennon pitämiseen. Eilen onnistui jopa yksi pidempikin pätkä makuullaan, eli eiköhän se siitä...

Luoksetulot ja sivulletulot olivat aika kohdallaan. Niitä otimme useamman kerran "vaikeampien" juttujen välissä ja palkkasin lähinnä motskarilla.

Nouto onnistui kerran täydellisesti. Olisi pitänyt jättää se siihen... Toisella kerralla Jade ei tuonut kapulaa takaisin, vaan alkoi pureskelemaan sitä. Otin sitten korjatakseni sitä pari nostoa ja palkkasin ylenpalttisesti nameilla :)

Siinäpä eilisen treenien yhteenveto. Edelleen seuraamista hiotaan ja noutoa pitää opetella tosissaan.