Nimittäin Jaden kasvattajalle Saaralle ja Taiga Doo'sin koirille :) Toukokuun Oulun näyttelyssä ROPin sai Tatti (Taiga Doo's Ablaze) ja kasvattaja-ROPpikin tuli, nyt Rovaniemen KV-näyttelyssä menestymässä käväisi Kent (Taiga Doo's Adventurer) ollen PU1, ROP ja RYP3! Kent vei kotiin myös sertin ja cacibin. Onnea Saara ja koko Taiga Doo's porukka...!

Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen-klubi sai uuden jäsenen Rovaniemen näyttelyn jälkeen. Jaden lempiystävä Poppanen (Sysisalaman Dynamiitti) pyörähti kehässä pitkän näyttelytauon jälkeen ja oli hienosti EH. Tervetuloa kerhoon! ;)

Jaden näyttely-ura jatkuu ensi viikolla Joensuussa, kun suuntaamme kohti belgi-erkkaria. Junnunarttuja paikalle onkin ilmoittautunut vain vaatimattomat 26. Kilpailu mahtaa olla kova, ainakin mitä olen silmäillyt "vastustajiamme" :D No eihän sitä tiedä mitä tapahtuu... Tuomari voi kovastikin tykätä pienistä ja karvaisista belgeistä... Mukava reissu siitä varmaan tulee jokatapauksessa. Kyseessä on ensimmäinen erkkari minulle, mukava nähdä livenä niin paljon belgejä.

Erkkarin jälkeen seuraava näyttely onkin sitten Muhoksen ryhmis heinäkuun loppupuolella. Sitä ennen saatamme pyörähtää jossain mätsärissä, jos sellainen sattuu kohdalle.


      677882.jpg


Onnea kaikille Rovaniemen näyttelyssä menestyneille!