Tokoilimme taas eilen. Henkilökohtainen koutsimme Paula katsoi meidän liikkeet ja antoi hyviä vinkkejä mm. sivulletulo-treeniin. Otimmekin sitten Jaden kanssa kunnon tehokuurin seuraamista, paikallaoloa istuen ja maaten, sekä sivulle- ja luoksetuloa. Treenin ohessa ehdimme harjoitella näyttelyjuoksemista ja leikkiäkin.

Syväanalyysin vuoro ;)

Seuraaminen meni tosi hyvin. Tällä kertaa keskityin kontaktin sijasta vain oikean paikan pitämiseen ja palkkaamiseen. Kontaktikin löytyi upeasti siinä sivussa. Otimme lyhyempiä pätkiä ja lopuksi pitempää käännöksineen.

Paikallaolossa ongelmana on ollut Jaden asento makuulla. Pysyy hyvin ja on tarkkaavainen, mutta takajalat tahtovat "levähtää" pitemmässä paikallamakuussa. Korjailin siis Jaden asentoa ottamalla lyhyitä paikallaoloja. Istuen paikallaolo toimii todella hyvin.

Sivulletuloa harjoiteltiin suoraan edestä perusasennosta. Olen aikaisemmin ottanut sivulletuloa paikallaolosta ja Jaden ollessa "vapaana". Keskityin oikeaan paikkaan ja siihen ohjaamiseen.

Luoksetuloakin
otettiin. Jaden perusasennossa ei ole korjaamista ja vauhtiakin löytyy luoksetulossa.

Todella hyvä treeni. Jade oli minulla koko ajan vapaana, ja pysyi hyvin lähellä ja oli kiinnostunut ja innostunut kaikesta mitä teimme. Kerran se otti spurtin leikin aikana katsomaan mitä Hippa hommaa, ihan treenin alussa, mikä kyllä harmitti. Katsoin sitten, että Jade pysyy leikinkin aikana koko ajan lähellä ja otimme lähinnä motskarin repimistä.

Paikalla oli Hirmu-tiimin lisäksi Elsisen Elina cavalierinsa Amorin kanssa. Elina otti sitten Hipasta kuvia treenin lopuksi ja myös Poppiksesta ja Jadesta. Eli näistä kuvista kiitos Paulalle ja Elinalle.

662404.jpg

662403.jpg

662399.jpg

Kiitos treeniseurasta!