Jälki-raporttia aamuselta :)

Kävimme Santun kanssa tekemässä Jadelle jälkeä lähimetsässä. Ensimmäisen jäljen (n. 10m ja yksi keppi) tein niin, että Jade oli näkemässä sen ja sai ajaa jäljen heti. Se meni hienosti ja keppi löytyi; kepin luovutuskin sujui hienosti, kun olin ihan aluksi leikittänyt Jade kepillä ennen jälkeä.

Seuraavaksi tein samanlaisen jäljen Jaden nähden ja sitten Santtu vei Jaden pois, jolloin tein kolmannen 20m jäljen.  Veimme Jaden lenkille ja uimaan välissä ennen kuin palasimme jäljille noin puoli tuntia myöhemmin. Jade ajoi todella hyvin jäljet ja löysi kepit. Kummankin jäljen jälkeen leikitin Jadea kepillä, heittelin sitä ja palkkasin, kun se toi kepin minulle.

Kiitos vinkeistä Karoliinalle! Oli mukava saada taas onnistumisia jäljen puolelta :) Jatkamme samalla tavalla harjoittelua, pikkuhiljaa pidentäen taas jälkeä. Nyt vain tarvitaan malttia, ettei tule jälleen vaikeutetuksi liian aikasin hommaa.
 
669459.jpg

Pienet jälkitreenit olivatkin paikallaan heti aamupäivälle. Ilta jääkin sitten tokoilulle, mihin lähdetään seitsemän maissa.