Tällä viikolla tokoiltiin kahdesti, maanantaina itseksemme tuossa läheisellä niityllä ja tänään Paulan ja Poppiksen kanssa.

Seuraaminen on edistynyt valtavasti. Kontakti on hyvä, paikka oikea, käännöksissä on vielä hiomista. Motskarin kanssa seuratessa tänään Jade oli tosi tarkkaavainen ja otinkin sitten liikkeestä seisomisen siihen mukaan. Jonkin verran olemme treenanneet sitä kotona, mutta ei koskaan häiriössä. Se meni todella hyvin. Jade jäi paikoilleen ja minä jatkoin kävelemistä ja palasin sitten takaisin Jaden viereen ja jatkettiin seuraamista. Hienoa!

Jaden huippuvire jatkui sitten noudoissa, joita otin viisi. Noudoissa meillä oli yleisöäkin, kun ohimenevät lenkkeilijät jäivät katsomaan treeniä. Liekö juuri yleisön ansiota, että Jade suoriutui todella mahtavasti. Sivulta suoraan kapulalle ja toi sen minulle vauhdilla ja innostuneesti.

Otin myös luokse- ja sivulletuloja. Ne menevätkin jo aika rutiinilla, mutta otin useamman toiston ja muiden liikkeiden välissä. Hyvin onnistuivat.

Paikallaolot olivat myös ok. Makuulla Jaden oikea asento pysyy jo pidemmässäkin paikallaolossa, otin useamman lyhyen pätkän ja sitten yhden minuutin paikallaolon. Jade oppii virheistä onneksi helposti pois ja jalat pysyvät "alla" makuulla.

Otin huvikseni myös kaukoja Jaden kanssa. En mennyt kuin 5 metrin päähän ja istu-maahan-seiso käskyjä eri järjestyksessä. Jade pysyi paikallaan tosi hyvin eikä ottanut "tanssiaskelia".

Ensi kerralla pääpaino taas seuraamisessa.


696820.jpg


Huomenna lähdetään kohti Joensuuta ja erkkaria! Erkkari mielessä otimmekin tokoilun jälkeen muutaman näyttely-pyrähdyksen ja seisonnan siltä varalta, että joudun itse esittämään Jaden.
Sunnuntaina tullaan takaisin ja sitten päivittelen blogiin erkkari-kuulumiset :)