Näyttelytreeneistä lähdimmekin sitten vähän extempore ottamaan agilitya Kassin hallille. Paula opasti minua ja Jadea ja me treenasimme hyppyjä, keppejä, puomin alastuloa, pöytää ja putkea.

Hypyt sujuivat hienosti ja putkeenkin Jade sujahti pari kertaa todella vauhdikkaasti. Selvästi agility-koiran ainesta Jadessa, puolueeton ja asiantunteva arvio, kunhan saadaan vielä ohjaaja mukaan vauhtiin :)

Paljon tämä on vielä tutustelua esteisiin niin Jadelle kuin minulle itsellenikin, mutta hyvällä alulla ollaan. Kepeissä täytyy kiinnittää huomiota miten "vedättää" Jadea (olikohan tuo nyt oikea termi?). Muutenkin omat käskyt ja liikkeet mietintään. Hyvin Jade osaa olla paikalla esteiden edessä ja odottaa käskyjä.

Teimme pari lyhyttä sarjaa, missä Jade hyppäsi yhden esteen ja jatkoi siitä putkeen, mikä onnistui hyvin. Teimme myös kolmen hyppyesteen "radan", joka sekin onnistu muutaman yrityksen jälkeen hyvin.

Kiitokset meidän yksityisopelle ohjauksesta! Näillä neuvoilla on hyvä treenailla sitten itsekseenkin Hietasaaren kentällä.