Muhoksen hylystä aletaan pikkuhiljaa toipua ;) Sen verran jo, että päätin sittenkin lähteä Kajaanin ryhmikseen tuon kirpun kanssa. Saihan se todella rohkaisevan arvostelun hylystä huolimatta, eikä tuo kaikkien tuomareiden silmiin ole liian pieni. Pääsemme Kajaaniin Jaden kasvattajan kyydillä ja Saara myös esittää Jaden, joten sekin vaikutti päätökseen.

Vaikkakin Jade näyttää minusta todella sopusuhtaiselta, niin saa sitä massaa ja lihaksia tulla vielä. Nyt kesällähän Jade on uinut paljon ja se käy kunnon treenistäkin. Uimisesta pidetään taukoa Jaden antura-haavan takia. Kunhan tassu paranee, pääsemme taas uimaan ja alamme harjoitella myös pyörällä lenkkeilemistä.

Näyttelytreenejä jatketaan näton parissa (myös mittausta!) ja elokuussa käväisemme myös mätsäreissä pyörähtämässä.

Tänään tokotellaan vähän tuolla lähiniityllä itseksemme. Lepopäivä Jadelle vielä tuon tassun takia, eli mitään muuta sen kummempaa ei tänään tehdä. Huomenna meillä on sitten tokotreenit Yliopistolla ja sieltä suuntaamme agiliitämään.

760002.jpg


UUTTA blogissa: galleriat "siistitty" :) Ovat nyt paljon selkeämmät ja helpommin järjesteltävissä. Lisäsin galleriaan myös pienen videon Jadesta leikkimässä takapihalla.

PS. Yli tuhat kävijää blogissa alle kahdessa kuukaudessa. Kiitokset perheelle ja kamuille ;) Jättäkää vain rohkeammin kommentteja, niitä on kiva lukea!