Kävimme sitten tänään näto-treenissä. Meni niin kehnosti, etten jaksa kirjoittaa siitä sen enempää. Lyhyesti: Jade ei juossut hyvin, seisoi ihan OK, antoi katsoa hampaat ym. mutta pakitteli vähän taas.

Ensi viikolla torstaina olisi taas nätoa, mutta saapa nähdä lähdemmekö sinne, kun Muhos-reissu on jo lauantaina ja tuntuu, että näillä treeneillä Jaden kehäkäyttäytyminen ei ainakaan edisty. Onpa onni, ettei minun tarvitse viedä sitä lauantaina kehään! Saaran kanssa Jade menee hyvin kehässä. Erkkarissa se meni minunkin kanssa tosi kivasti kehässä, joten mitään suuria huolia näyttelyiden suhteen ei ole. Nämä treenit vain ovat menneet penkin alle, enkä tosiaan ole varma kannattaako meidän ainakaan nyt juuri ennen näyttelyä sen enempää treenata.

Sitten kivoja uutisia: Taiga Doo's-kenneliin on syntyny viisi shelttipentua! Kuvia voi käydä pienistä vauvoista katsomassa täällä

Jadelle loppuviikoksi suunnitelmissa jälkeä. Ensiviikolle ainakin agia, tokoa ja näyttelyreissu, jolta toivon ERI:ä, mutta saa nyt nähdä kuinka käy.


728505.jpg