Agilitya eilisillalta. Tosi hyvä treeni ja opin taas paljon uutta. Lauantaina olisi tarkoitus mennä testaamaan oppeja kaksin Jaden kanssa Hietasaareen.

Harjoittelimme hyppy+putki yhdistelmää. Minun on vaikea ohjata Jadea vasemmalta puolen ja Jade taas ei osaa "lukea" minua vasemmalta. Siinä meille opeteltavaa. Oikealta ohjaaminen sujuu paremmin. Muutaman onnistuneen hyppy+putki yhdistelmän saimme lopuksi pallon avulla. Itsekin kun muistaisin jatkaa juoksemista sen jälkeen, kun olen pallon viskannut ;)

Hyppyä meidän pitää harjoitella ihan yksittäisenä esteenä, jotta osaan ohjata Jadea kummaltakin puolelta ja Jade irtoaisi paremmin.

Puomilla harjoittelimme alastulokontaktia. Päätin että Jaden on helpompi jäädä seisomaan alhaalle kuin istua, se on niin epävarman oloista touhua vielä. Ihan OK. Tässä kyllä tarvitsen kaverin apua, en uskalla itse nostaa Jadea puomille, kun pelkään, että se tippuu ja sille jää traumat puomista...! Tiedän, ettei kannattaisi edes ajatella sellaista.

Sitten otimme hyppy+pöytä yhdistelmän, joka sujui tosi hyvin. Pitää vain itse hidastaa vauhtia, jotta Jade ei ala hypätä yli pöydästä - nyt se jäi hienosti kyllä pöydälle. Ja tässäkin tökki se vasemmalta puolen ohjaaminen hypyssä: Jade lähti kiertämään estettä.

Pujottelu sujui kivasti. Itse saisin nopeuttaa sitä namilla "vetämistä", ettei tule töksähtelyjä. Hyvin meni muuten.

Lopuksi toimme pelkän hypyn pallolla ja hienostihan Jade yli meni, kun Paula oli ottamassa vastaan pallon kanssa ja minä ohjasin vasemmalta.

Pallolla palkkaaminen putkessa ja hypyissä innostaa Jadea kovasti, joten sillä jatketaan. Tänään haen kaupasta meille ihan agility-pallon, jota ei muuhun tarkoitukseen käytetä. Tennispallo oli vähän huono tähän hommaan.


    770077.jpg

Lauantaina jatketaan!