Tokotreenit yliopiston parkkiksella, mukana kolme koirakkoa. Jade oli heti hyvässä vireessä, ja meidän "alkuaikojen" treenien kontaktiharjoitukset ja leikkihetki on jäänyt alusta pois. Tosin vireen nostamiseksi patukalla leikkiminen on ihan paikallaan ennen aloittamista, tänään siihen ei vain ollut aikaa.

Ihan ensimmäiseksi treenasimme luoksepäästävyyttä. Paulaa Jade ei noteerannut ja istui hyvin sivulla, pitäen kontaktin. Birgittaa, joka on Jadelle vieraampi, Jade nousi "vastaan" ja yritti hyppiä kohti liian innokkaana. Seuraavat kaksi kertaa Jade istui hyvin sivulla eikä noussut. Hienoa! Erittäin hyvää treeniä Jadelle.

Paikallamakuussa Jade pysyi todella hyvin. Kerran jouduin korjaamaan Jaden asennon pitemmässä paikallaolossa (ne jalat!). Muuten Jade ei välittänyt häiriöistä mitään eikä reagoinut toisten käskytyksiin, kontaktikin pysyi hienosti. Lopuksi otin pari ihan lyhyttä paikallamakuuta vahvstaakseni sitä oikeaa asentoa.

Seuraamista otin muutaman lyhyen pätkän. Jade piti hyvin paikan ja seurasi minusta suorassa. Otin myös pari täyskäännöstä, joissa Jade irtaantui vähän liian kauas. Muuten OK.

Kaukoja otin puolentoista metrin päässä, istu-maahan. Hyvin pysyi, eikä meillä tässä olekaan ollut ongelmaa. Ne askeleet tahtovat tulla sitten, kun seisominen otetaan mukaan.

Luoksetulot olivat turhan vauhdikkaat motskarilla palkatessa, joten palkkasin lihapullilla ja vauhti hiljeni loppua kohti.  Sivulletulot olivat ihan OK, mutta niissä saisi olla taas enemmän vauhtia. Eli lisää sivulletulo-treeniä.

Jade oli hyvässä vireessä, eikä pieni vesisadekaan vaikuttanut Jaden menoon, joten todella hyvät treenit taas. Ensi kerralla voisi harjoitella noutoakin ja kapulan pitämistä.


744053.jpg