Päivän suunnitelmiin tuli loppuhetken muutoksia, kun suunnitellun tokon sijasta lähdimmekin ottamaan esineruutua ja tottista Haukkikselle Saaran kanssa. Mukana menossa olivat Satu ja Daimi, sekä Juhani ja Veera.

Aloitimme esineruudulla.

Jaden esineruutuilu tökkää edelleen siihen, että esinettä ei tuoda ruudusta, vaikka se äkkiä löytyykin. Pitää nyt itse muistaa ottaa metsälenkille mukaan joku vanha hanska tms. ja sillä harjoitella Jaden kanssa. Hiukan laiskanlaisesti olen treenannut ruutua, pakko myöntää. Esineellä leikittämistä myös lisää ja käsky mietintään. Meillähän "missä" käskyllä etsitään myös namuja, eikä niitä tarvitse äipällä tuoda kuin pistää suuhun vaan...! Mietitäänpä ja otetaan lenkkien yhteydessä pientä treeniä.

Reissulla oli kamera mukana (kuinkas sattuikaan), mutta kuvien laatu oli taas vähän kehno. Kaikki vauhdikkaat kuvat ruudussa hääräävistä koirista olivat epäselviä ja heilahtaneet, mutta joku onnistuneempikin otos löytyi.


713231.jpg
Saara ja Tara

713233.jpg
Jussi lähettää Veeran ruutuun...

713314.jpg
Ja palkkaa, kun esine löytyy.

713235.jpg
Seuraavaksi vuorossa Satu ja Daimi

713240.jpg

713244.jpg
Tatti tuo esineen Saaralle

Ruudun jälkeen siirryimme tottistelemaan, misää minä otin Jadelle lähinnä paikallaoloa ja seuraamista ja luoksetuloa. Nyt alkoi muuten Jaden asentokin paranemaan, kun sain sen palkkaamisen kuntoon! Väärältä puolelta olen itsepintaisesti palkannut, vaikka siitä on muutkin huomauttaneet. Ja luoksetulossa vähän rauhallisempaa lähestymistapaa imuttamalla harjoittelin. Kiitos vinkeistä Saara ja Juhani!

Jaden treeniin olen muuten todella tyytyväinen, koska olimme uudessa paikassa ja eri porukassa, ja Jade oli koko ajan kiinnostunut tekemään ja innostunut ja otti hyvin kontaktia, eikä välittänyt muista koirista eikä ihmisistä mitään.


713245.jpg
Tara

713246.jpg


713247.jpg
Tatti

713251.jpg

Tottistelun jälkeen kävimme uittamassa koiria Oulujoessa, laitan siitä pari kuvaa huomenna.
Huomenna käymme, jos ei ole liian kuuma, ottamassa ne agi-esteet ja putkea Hietasaaressa. Lauantai-aamulle olisi suunnitelmissa jälkeä. Sellaisia suunnitelmia loppuviikolle.