Agin jatkoryhmän treenit.

Aloitimme pujottelulla. Olin tosi tyytyväinen siihen miten Jade meni kepit ja saatiin hvyää palautetta: Jade kuulemma ihan katsoi keppejä tällä kertaa ;) Mutta koska se Jaden oikealta puolelta ohjaaminen kepeissä sujuu jo suht hyvin, niin saatiin kotiläksyksi vasemman puolen opettelu, joka onkin meille ihan uusi juttu.

Sitten teimme kolme pistettä, missä parettain harjoiteltiin umpitunnelia, rengasta ja keinua. Umpitunneli meillä sujui tosi hyvin, siinäkin olisi voinut kokeilla toiselta puolelta ohjaamista, jos olisin hoksannut. Samoin rengas meni hyvin. Sivulta ohjaamisessa livahti kahdesti sieltä renkaan alta, mutta onnistumisiakin saatiin :) Keinusta voisin kirjoittaa pitkät pätkät, mutta lyhyesti: nostin Jaden keinulle ja nameilla vedätin keinun toiseen päähään, samalla ohjaaja laski keinun alas hiljaa. Ehkä jonkin verran edistystä tässäkin tapahtunut, mutta keinulle Jade ei tule, vaan se pitää nostaa sinne. Jatketaan harjoittelua.

Lopuksi otimme puomin, jonka Jade on alkanut lahjakkaasti sekoittaa keinuun. Harmi koska tässä oltiin jo edistytty tosi hyvin...! Eli Jade piti nostaa puomille. Loput sujui hienosti ja alstulokontaktillekin pysähtyi hyvin. Tätäkin pitäisi treenailla. Ilman hihnaa mentiin.

Hyvät treenit. Erityisesti olin iloinen siitä miten hyvin Jade piti kontaktia ja miten se nautti saadessaan suorittaa kivoja esteitä. Palkkasin namuilla ja narupallolla, joka kelpasi hyvin tytölle.


         845807.jpg

Huomenna oli tarkoitus mennä tekemään Jadelle jälkeä ja esineruutu, mutta olen ihan poikki tuosta kävelemisestä (tunti menee yhteen suuntaan) ja jalat on rakoilla. Pitää katsoa jos ensi viikolla saisi aikaiseksi jälkeilyäkin.