Illan agility-yhteenveto:

Samantyyppiset treenit kuin eilen, mutta vähemmän junnutusta ja enemmän tekemisen iloa :) Jade uskalsi, oli reipas ja nautti. Itselleni muistutuksena, että otan Jaden esteen jälkeen ripeästi haltuun, enkä anna mennä viilettää. Tällä kertaa karkasi Poppiksen luokse kolmesti ja pari kertaa palkkasi itseään putkeen juoksemalla. Tässä pitää skarpata!

Aloitimme renkaalla. Paula otti vastaan ja Jade oli minulla hihnassa. Kolme toistoa.

Jatkoimme pussilla. Jadelle helppo ja kiva, kuten putkikin.

Kepit otimme kolmesti, ihan hyvin meni ja töksähtelyt johtuivat edelleen minun hitaudestani. Mutta tässäkin edistytty.

Sitten kammottava A-este! Ensin nostin Jaden esteelle ja siitä vedätettiin alas. Kolmannella kerralla Jade lähti jo itse menemään estettä (JEE! Ei traumoja!) ja meni esteen myös neljännen kerran itse. Kontakteissa hiomista.

Puomin kontakteineen Jade meni hihnassa hyvin ja rauhallisesti. Pysähtyi myös hyvin kontakteille.

Viimeiseksi otimme kolmen aidan "kaaren". Ensimmäisellä kerralla Jade karkasi lähellä olevaan putkeen, mutta sitten saimme tämänkin onnistumaan.

Otin sitten lopuksi palkkioksi putkeen menon pari kertaa pallolla palkaten, mutta pitää ensi kerralla jättää putki vaikka kokonaan pois. Muuten minulla on kohta putkihullu tapaus käsissä! Alkavia oireita jo näkyvissä!!! :D


796278.jpg

Alkuviikosta yritän käydä Jaden kanssa Hietsun kentällä ottamassa pientä treeniä. Kovia helteitä ovat luvanneet, niin saa nähdä milloin päästään taas harjoittelemaan. Eiköhän niitä harmaampiakin päiviä tule vielä, ikävä kyllä ;)