Tänään meillä oli tehokkaat agitreenit, juuri kotiuduttiin (klo 22.00).

Aluksi otimme aita+aita+pöytä yhdistelmää, mikä sujui Jadelta ja nyt ohjaaminenkin oli parempaa ja tarkempaa, tosin jotkut käskyt tulivat myöhässä - se ei Jadea haitannut.

Kepit menivät ok, itse pitäisi saada sujuvuutta ja nopeutta siihen namilla vetämiseen.

Pussi oli ihan uusi juttu, mutta Jade tuntui tykkäävän siitä, niinkuin putkestakin.

Puomin Jade kulki ensimmäisen kerran kokonaan läpi, ja selvästikin hiukan epävarma oli. Pitäisi nyt muistaa iloisesti kannustaa ja valaa vähän itseluottamusta koiraan. Pakko myöntää, että alitajuisesti pelkään, että Jade tipahtaa puomilta ja saa jonkun trauman... Varmasti Jade sen vaistoaa. Joten luottamusta myös emännälle. Kontaktit puomilla oli hyvällä mallilla, sei-käskyllä Jade pysähtyy kontaktille.

Rengas otettiin niin, että olin ottamassa namin kanssa vastaan.

Viimeiseksi otettiin A-este ensimmäisen kerran ja ekalla kerralla Jade sen reippaasti menikin yli. Epäusko tuli vasta sen jälkeen. Tämän kanssa meillä onkin tekemistä. Muutama onnistunut alastulo saatiin niin, että saatiin harjoitella alastulokontaktia.

Lopuksi pari putkeen sukellusta pallolla palkaten, että jäi hyvä mieli Jadelle ja emollekin.

Hyvät ja tiiviit treenit. Jade sai harjoitella myös sivussa olemista, kun Paula ja Poppis treenasi esteitä. Tarvitsee lisää harjoitusta tuossa , kuumui melkoisesti katsellessaan kamujen menoa kytkettynä :) Nyt kyllä väsyttää. Huomenna mahdollisesti uudelleen hallille! Iso kiitos Pamulle taas!


733741.jpg