Agility-treeniä Hietasaaressa. Sinne oli tuotu uusi puomi ja keinu, juuri ne esteet, joita halusinkin harjoitella Jaden kanssa.

Aloitimme pujottelulla. Minulla on uusi tyyli vetää Jade kepeistä ja se sujui todella hyvin. Jade meni kepit läpi vauhdikkaasti ja meno alkoi jo näyttää siltä miltä pitääkin. 4 toistoa otin. Hienoa että tämäkin alkaa sujumaan vauhdikkaammin.

Pujottelun jälkeen otin kolmen aidan sarjaa. Aloitin peruuttamalla, ensin yksi aita sitten kaksi jne... Ohjasin molemmin puolin.

Sitten A-esteelle. Jade oli hihnassa. Meni hyvin yli esteen ja pysähtyi kontaktille. Todella hyvin meni. A:ssa neljä toistoa.

Seuraavana vuorossa puomi, jota en olekaan koskaan tehnyt Jaden kanssa ilman apuohjaajaa. Tämäkin meni hienosti. Vauhtia ei kovasti ollut, mutta ei sitä tässä vaiheessa tarvitse ollakaan minusta. Jade pysähtyi aina itse alastulo-kontaktille. Puomi otettiin neljä kertaa.

Puomin jälkeen se kamala keinu (meillä nämä muuttuu aina nämä kamaluudet; puomista A:han ja nyt vuorossa keinu). Otin vain kontaktit Jaden kanssa, koska ei ollut kaveria apuna pitämään keinua niin, ettei se hirveästi kolahda.

Keinun jälkeen otin vielä pujottelun pari kertaa ja lopuksi pallon kanssa irtaantumisharjoituksia aidoilla.

Kuuma oli, mutta jaksettiin treenata ja tehokkaat, hyvät treenit olikin. Ensi viikolla uudestaan, kun ohjattua ryhmää ei ole. Tarkoituksena olisi käydä esteitä harjoittelemassa ainakin kolme kertaa ennen seuraavaa agiryhmää :)

780753.jpg

Putkea ei otettu kuvasta huolimatta ;)