Pitkästä aikaa pyörähdys mätsärikehissä. Tälle viikonlopulle olisikin ollut kovasti tarjontaa tuolla osastolla, mutta päädyimme Paulan kanssa Kiimingin mätsäriin, kuvitellen, että siellä ei olisi niin paljon tungosta kehiin. Vaan riittihän niitä koiraihmisiä ihan Kiiminkiin astikin :)

Jade ja Poppanen olivat kehässä yhdessä. Yhdistelmä, joka ainakin näto-treeneissä kirvoitti kyyneleet silmiin, niin vähän tolkkua oli Jaden puuhissa... Mutta tänään Jadelta jäi oikeastaan vähän hoksaamattakin, että yhdessä juostaan Poppiksen kanssa kehässä peräkkäin. Hyvä niin - sain Jaden jopa juoksemaan jotenkuten. Muutama pomppu siellä oli, mutta ihan kivasti juoksi. Seisomisissa oli hiukan hakemista, mutta nekin menivät sitten ok.

Tuomarin tullessa tutkimaan Jadea laskeuduin heti Jadea "tukemaan", ettei se alkaisi pakitella ja tämä toimi hyvin meillä nyt. Tuomari sai tutkia rauhassa ja Jadekin oli nätisti koko ajan. Saimme kommenttia, että Jade on vielä nuoren näköinen eikä lihakset ole kovin kehittyneet, se kuulema näkyi mm. juostessa. Muuten tykkäsi kyllä. Hammasharjan ostoon tässä joutuu heti maanantaina, kun tuomari huomautti plakista kulmureissa...

Jade sai punaisen nauhan ja Poppis sinisen. Poppa sijoittui sinisissä hienosti neljänneksi, hyvä team P&P!

Me emme punaisten kehässä sijoittuneet, mutta olin tosi tyytyväinen Jaden esiintymiseen siellä. Ei se mitään täydellistä menoa ollut, mutta meille kahdelle ihan kivasti juoksenneltu ;)

No nyt on takana kenraaliharjoitukset ensi viikon Kajaanin näyttelyä varten. Sinne siis ja onneksi kehässä juoksee sitten Jaden kanssa Saara - se meno onkin sitten jo paremman näköistä...!


814718.jpg

Mätsärin jälkeen kävin Hietasaaressa uimassa perheen toisen hirmuisen vesipedon, Dinan, kanssa. Yhtä sorsaa Dina metsästi sinnikkäästi, mutta malttoi sitten jättää sikseen. Ei tarvinnut lähteä Ruotsista asti pientä cockeria hakemaan ;)

Huomenna jatkamme naksuttelua ja käymme treenaamassa agia Hietasaaren kentällä, saatetaan ottaa vähän tokoakin, mikäli on jaksuja eikä hirveä helle.

SYNTTÄRIONNITTELUT VIELÄ ISKÄLLE!!!

Toivoo Ellu & Jade