Mitäs hyvää keksisin tämän illan tokoilusta.... Oli aika lämmin, vaikka aloitettiin vasta kahdeksan maissa. Paikalla oli viisi koirakkoa, paikkana Yliopiston parkkipaikka.

Aloitimme paikallamakuulla, joka meni  päin peetä. Pysyi kyllä eikä katsellut muita koiria, mutta itsepintaisesti vaan levitti ne takajalat sivuilleen heti, kun selän käänsi. Tämä johtui varmaan kuumuudesta ja väsymyksestä, että se kaikista rennoin asento oli pakko heittää. Hohhoijaa.

Luoksepäästävyyttä kävi testaamassa kolme ihmistä, joista yksi oli Jadelle ihan vieras. Tämä meni hyvin. Jade istui sivulla, antoi koskea itseensä, ei hyppinyt vastaan eikä välittänyt tulijoista. Tosi kiva, että edes jotain positiivista tällä reissulla ;)

Sen jälkeen yritin ottaa seuraamista ja muita perusjuttuja, mutta mielenkiinto oli Jadella nollassa, enkä saanut sitä innostumaan patukalla leikkimisestäkään kuin hetkeksi. Oli ihan turha yrittää mitään tokoilua niin flegun koiran kanssa, joten vein sen varjoon kauemmas muista ja jätin sen kiinni sinne. Itse menin katselemaan muiden tokoilua.

Kuumuuden takia muutkin treenasivat vain pikaisesti ja otin sitten Jaden ihan lopussa muutamaksi minuutiksi tokoilemaan. Nyt oli tytöllä sen verran intoa, että sain treenattua lyhyet pätkät paikallaoloa ja seuraamista, otin muutaman sivulle- ja luoksetulon ja leikitin patukalla palkaksi. Namit eivät tässä helteessä menneet kaupaksi ollenkaan.

Oli kyllä hermo mennä tänään tuon kanssa, mutta pieni paussi  kesken treenin teki hyvää molemmille. Muuten ihanan kuuma ja aurinkoinen päivä, mutta tokolle ja Jadelle liikaa tällä kertaa.

Tokon jälkeen käytiin myös ottamassa pikaiset agitreenit, viimeiset ennen torstaina alkavaa jatkokurssia. Apua. No kirjoittelen torstaina miten meni. Toivottavasti vähän viilenee, että Jade jaksaa juosta pyörän vieressä Kuivasjärvelle - ja minä pyöräillä ;)