Näto-treenia vaihteeksi.

Lähdin vähän huumorimielellä paikan päälle; Jadella kun ei tahdo tulla tekemisestä yhtään mitään näissä näto-hommissa. Olikin sitten ihan kiva yllätys, että tällä kertaa juoksemiset ym. menivät ihan OK.

Parhaiten meillä meni "laatu-arvostelussa", siinä kun oltiin itseksemme kehässä. Jade jopa ravasi suht hyvin. Edelleen alkupomput kuuluu rutiiniin. Ne pitäisi saada jotenkin karsittua, hihnaa nyppäämällä lopettaa pomput.

Kolmesti näton vetäjä katsoi Jaden hampaat. Jade antaa katsoa hampaat ja pysyy rauhallisena. Kerran pakitteli ja vähän pälyili epäluuloisena seisonnassakin tuomarin suuntaan, että joko tuo taas tulee kopeloimaan... ;) Nyt vaan pitäisi itse alkaa miettimään se miten ja missä itse olen tässä tilanteessa: seisonko vieressä, kauempana, kyykistynkö Jaden viereen aluksi jne. Sekin varmasti rauhottaisi Jadea, kun minä tekisin joka kerralla samalla lailla. Tulisi sitä varmuutta ja rutiinia touhuun.

Jatkossa näto-treenit ovat KAS:sin hallilla lauantaisin heti meidän tokon perään (sama vetäjä), joten jäädään aina välillä niihinkin treenailemaan, jos jaksuja on.

Hyvin meni nätoilut tänään ja kivaakin oli. Poppistakin pääsin juoksuttamaan, tai toisinpäin ;)

Tässäpä Jaden tyylinäytteet näyttelyjuoksusta...

828848.jpg

828845.jpg

Loppuviikon suunnitelmia... Huomenna käydään tokoilemassa itseksemme. Lauantaina siis Kajaaniin näyttelyyn. Sunnuntaina käydään ehkä ottamassa agilitya Hietasaaressa.