Näyttelyreissulle siis :) Lauantaina alkaa groenendael kehä Kajaanin ryhmiksessä n. klo 13 aikaan ja neiti Jii esiintyy viimeisen kerran junnuluokassa. 11 gronttua on ilmoitettu ja luulenpa, että paikalla on sama porukka kuin Muhoksen ryhmiksessäkin... Tuomarina Hans Reinders.

Toivottavasti saadaan ERI. Jade on hyvässä kunnossa ja kauniissa kesäturkissa.

817401.jpg

Tänään kävin hakemassa Jadelle 15kg ruokasäkin Nutron performancea. Toivottavasti maistuu nuo nappulat! Ostin myös luita, niin raakoja kuin savustettujakin, sekä hammasharjan+tahnan.

Hampaatkin tuli pestyä. Jade ihmetteli vähän, mutta antoi nätisti harjailla hampulat. Tästä lähtien tuo hampaidenharjaus kuuluukin sitten rutiineihin. Niin ja seuraava pentu saa oppia alusta alkaen tähän hommaan :) Jaden tapauksessa luulin, että se syö niin paljon luita, ettei hampaita tarvitse erikseen harjata. Dinalla ei ole koskaan ollut plakkia ja sille ei edes luut kelpaa.

Tälle ja huomiselle päivälle ei ole suunnitelmissa sen kummempaa ohjelmaa. Tukalan kuuma ulkona ja hiostavaa. Illemmalla käydään pyöräilemässä, huomenna ehkä pienet tokoilut yläasteen pihalla.

Vieläkään ei tietoa Kassin tokoryhmistä. Ilmeisesti meidän treenit ovat nyt sitten lauantaina tai sunnuntaina. Jos ovat lauantaina, niin nekin jäävät sitten väliin tältä viikolta, kun ollaan Kajaanissa. Loppuviikosta olisi tarkoitus myös käydä agilitya treenaamassa.

Sellaisia suunnitelmia tälle viikolle. Kirjoittelen tokoiluista myöhemmin.